Русија потврдила смрт капетана Црноморске флоте

- Руски званичници потврдили су да је заменик команданта Црноморске флоте, капетан прве класе Андреј Паљи, погинуо у борби у Маријупољу, јавља "Би-Би-Си".

Свијет 20.03.2022 | 19:16
Русија потврдила смрт капетана Црноморске флоте

Првобитно су украјинске власти тврдиле да га је украјинска војска убила.

Палијеву смрт је прво потврдио секретар Нахимовске школе ратне морнарице Константин Царенко на друштвеној мрежи Вконтакте, додаје "Би-Би-Си".

Касније је руски сенатор из Севастопоља, базе Црноморске флоте на Криму, навео на ВК мрежи да је Севастопољ претрпео "велики, непоправљиви губитак".

"Паљи је умро у бици за ослобођење Маријупоља од нациста", истакао је сенатор.

(Тањуг Фото: Илустрација) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Не Контам

20.03.2022 18:53

Код њих и високо рангирани Официри учествују директ у борбама , а у задњем рату код нас , у прве борбене редове, у главном иде ситна буранија !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

20.03.2022 22:06

Замислите Бурлета како гадја трактор тромблоном!

Name

Мунгос за Ветеран

21.03.2022 07:10

????????Бурле камиказа!

Name

Ост

20.03.2022 19:59

Бога ми изгледа да су се Руси стварно мало за.ебали. Али ипак су то само Руси, овом рату су приступили лезерно, без организације и са пуно алкохола. С друге стране, нису ни Украјинци сами по себи бољи, али ево досла је у јавност информација за коју се и сумњало и знало, да су украјинске војнике обуцавали Американци (плус наорузање од НАТО), и не само обуцавали, сигурно их има и тренутно у редовима украјинске војске, да организују напад/одбрану, да посавјетују, да нациљају, и измедју осталог да уведу ред којег оцигледно нема у руској војци (да забрани алкохол). И као резултат, имамо егал у рату војне "суперсиле" са просјецном Украјином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.03.2022 20:42

Све си у праву, рат на Косову и Метохији дан данас би трајао, да НАТО није почео да гађа цивилне циљеве, намјерно, јер у борби са пјешадијом би био доњи ! Мани се пропагнде, до тебе и мене допиру информације само са једне стране јер су "демократске" државе забраниле информације друге стране ! Можда сутра прочиташ како су Украинци заузели Москву ! Искрено , не навијам ни за кога, јебе ми се за њих, док сам ја овде у рату провео нај боље године, они тамо су се купали на Црмом Мору и то подпуно безбрижно !

Name

Ипе

20.03.2022 23:09

Американци ратују 232 године,не конта то наш народ,па ни Руси,мало вјежби,гађај макете,и то је то од Руса,равнати грдове то знају од Алепа до Грозног,пјешадија није навикла на отпор.

Name

Теско

20.03.2022 20:07

Залосно сам официри гину недо бог да објаве све погинуле и војнике и цивиле. Погинуо у ослобадјању који виц бозе мили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фебо

20.03.2022 20:23

То је руска војска официри су испред такви су били и прави српски официри а не ови наси у протеклом рату цаст изузецима било их је ал медју њима сигурно није Зељкин савјетник као ни пропали генерал баја из бакинаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко К.

21.03.2022 07:38

Ма то је само мала обицна спецоперација. Не прихватамо смрт неког тамо капетана.

ОДГОВОРИТЕ