Rusija potvrdila smrt kapetana Crnomorske flote

- Ruski zvaničnici potvrdili su da je zamenik komandanta Crnomorske flote, kapetan prve klase Andrej Palji, poginuo u borbi u Marijupolju, javlja "Bi-Bi-Si".

Svijet 20.03.2022 | 19:16
Rusija potvrdila smrt kapetana Crnomorske flote

Prvobitno su ukrajinske vlasti tvrdile da ga je ukrajinska vojska ubila.

Palijevu smrt je prvo potvrdio sekretar Nahimovske škole ratne mornarice Konstantin Carenko na društvenoj mreži Vkontakte, dodaje "Bi-Bi-Si".

Kasnije je ruski senator iz Sevastopolja, baze Crnomorske flote na Krimu, naveo na VK mreži da je Sevastopolj pretrpeo "veliki, nepopravljivi gubitak".

"Palji je umro u bici za oslobođenje Marijupolja od nacista", istakao je senator.

(Tanjug Foto: Ilustracija) 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Ne Kontam

20.03.2022 18:53

Kod njih i visoko rangirani Oficiri učestvuju direkt u borbama , a u zadnjem ratu kod nas , u prve borbene redove, u glavnom ide sitna buranija !

ODGOVORITE
Name

Veteran

20.03.2022 22:06

Zamislite Burleta kako gadja traktor tromblonom!

Name

Mungos za Veteran

21.03.2022 07:10

????????Burle kamikaza!

Name

Ost

20.03.2022 19:59

Boga mi izgleda da su se Rusi stvarno malo za.ebali. Ali ipak su to samo Rusi, ovom ratu su pristupili lezerno, bez organizacije i sa puno alkohola. S druge strane, nisu ni Ukrajinci sami po sebi bolji, ali evo dosla je u javnost informacija za koju se i sumnjalo i znalo, da su ukrajinske vojnike obucavali Amerikanci (plus naoruzanje od NATO), i ne samo obucavali, sigurno ih ima i trenutno u redovima ukrajinske vojske, da organizuju napad/odbranu, da posavjetuju, da naciljaju, i izmedju ostalog da uvedu red kojeg ocigledno nema u ruskoj vojci (da zabrani alkohol). I kao rezultat, imamo egal u ratu vojne "supersile" sa prosjecnom Ukrajinom.

ODGOVORITE
Name

Re

20.03.2022 20:42

Sve si u pravu, rat na Kosovu i Metohiji dan danas bi trajao, da NATO nije počeo da gađa civilne ciljeve, namjerno, jer u borbi sa pješadijom bi bio donji ! Mani se propagnde, do tebe i mene dopiru informacije samo sa jedne strane jer su "demokratske" države zabranile informacije druge strane ! Možda sutra pročitaš kako su Ukrainci zauzeli Moskvu ! Iskreno , ne navijam ni za koga, jebe mi se za njih, dok sam ja ovde u ratu proveo naj bolje godine, oni tamo su se kupali na Crmom Moru i to podpuno bezbrižno !

Name

Ipe

20.03.2022 23:09

Amerikanci ratuju 232 godine,ne konta to naš narod,pa ni Rusi,malo vježbi,gađaj makete,i to je to od Rusa,ravnati grdove to znaju od Alepa do Groznog,pješadija nije navikla na otpor.

Name

Tesko

20.03.2022 20:07

Zalosno sam oficiri ginu nedo bog da objave sve poginule i vojnike i civile. Poginuo u oslobadjanju koji vic boze mili

ODGOVORITE
Name

Febo

20.03.2022 20:23

To je ruska vojska oficiri su ispred takvi su bili i pravi srpski oficiri a ne ovi nasi u proteklom ratu cast izuzecima bilo ih je al medju njima sigurno nije Zeljkin savjetnik kao ni propali general baja iz bakinaca

ODGOVORITE
Name

Slavko K.

21.03.2022 07:38

Ma to je samo mala obicna specoperacija. Ne prihvatamo smrt nekog tamo kapetana.

ODGOVORITE