Лоша порука: Овакво стање одговара странкама на власти

- Немијењање Изборног закона БиХ највише одговара СНСД-у јер постојећи закон пидстиче корупцију и крађу изборне воље грађана - сматра Шаровић.

Република Српска 20.03.2022 | 17:25
Лоша порука: Овакво стање одговара странкама на власти

- Лоша је порука пропаст преговора странака у ФБиХ око изборне реформе јер је рјешавање овог питања од велике важности - сматра предсједник Сепске демократске странке (СДС) Мирко Шаровић.

Он наглашава да овакво стање одговара само странкама на власти.

"И ма колико се трудили да у медијима пласирају тезе о наводном "жаљењу због неуспјеха преговора", свима је јасно да они уствари данас ЛИКУЈУ и да су само овакав исход и жељели", навео је Шаровић у објави на фејсбук профилу.

Он даље наводи да немијењање Изборног закона БиХ највише одговара СНСД-у јер постојећи закон пидстиче корупцију и крађу изборне воље грађана.

"Све сто би довело до било каквих промјена, укључујуци квалитетнији и поштенији изборни  процес, за владајуће представља највећу пријетњу за опстанак на власти. Као и само одржавање избора. И зато им је циљ задржати све како јесте и учинити све да се избори уопште и не одрже, чему су и данас удружено допринијели", закључује Шаровић.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

БОБА

20.03.2022 17:11

СВЕ ШТО КАЖЕТЕ ЗНАЈУ И ПТИЦЕ НА ГРАНИ.ДА ЛИ ЋЕ БИТИ НЕКАКВИХ ИЗНЕНАЂЕЊА.ПОСТАЛО ЈЕ МОНОТОНО.ОНИ ДОБАЦЕ ВИ ДОЧЕКАТЕ И ТАКО У КРУГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗИКАЗ

20.03.2022 17:55

Блокирати бензинске пумпе. Ко хоце а коме одговара оваква ситуација. Дери Миле сиротињу јебену до унистења. Нека иду у Украјину ратовати или сваби робовати.

Name

Мрки

20.03.2022 19:08

Тако је,само пребацују кривицу једни на друге а обоји су се обезбиједили да не могу потрошити за два живота своје богатство и позиција и опозиција......

Name

Ре

20.03.2022 18:32

Сто је рекао цовјек и птице знају на грани у потпуности се слазем са предходним коментаром

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

20.03.2022 19:07

Значи,опет,Додик крив?

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ста сад

21.03.2022 07:06

Реално,ста и да казе и уцине ?Додик је потросио мандат бореци се за хрватско питање!!!А реално какво право могу овдје имати хрвати који су протјерали пуском Србе из хрватске без конститутивности А у БиХ су пристсли на федерацију!!И ста цемо сад!!!!!

ОДГОВОРИТЕ