Loša poruka: Ovakvo stanje odgovara strankama na vlasti

- Nemijenjanje Izbornog zakona BiH najviše odgovara SNSD-u jer postojeći zakon pidstiče korupciju i krađu izborne volje građana - smatra Šarović.

Republika Srpska 20.03.2022 | 17:25
Loša poruka: Ovakvo stanje odgovara strankama na vlasti

- Loša je poruka propast pregovora stranaka u FBiH oko izborne reforme jer je rješavanje ovog pitanja od velike važnosti - smatra predsjednik Sepske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović.

On naglašava da ovakvo stanje odgovara samo strankama na vlasti.

"I ma koliko se trudili da u medijima plasiraju teze o navodnom "žaljenju zbog neuspjeha pregovora", svima je jasno da oni ustvari danas LIКUJU i da su samo ovakav ishod i željeli", naveo je Šarović u objavi na fejsbuk profilu.

On dalje navodi da nemijenjanje Izbornog zakona BiH najviše odgovara SNSD-u jer postojeći zakon pidstiče korupciju i krađu izborne volje građana.

"Sve sto bi dovelo do bilo kakvih promjena, uključujuci kvalitetniji i pošteniji izborni  proces, za vladajuće predstavlja najveću prijetnju za opstanak na vlasti. Кao i samo održavanje izbora. I zato im je cilj zadržati sve kako jeste i učiniti sve da se izbori uopšte i ne održe, čemu su i danas udruženo doprinijeli", zaključuje Šarović.

(BN) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

BOBA

20.03.2022 17:11

SVE ŠTO KAŽETE ZNAJU I PTICE NA GRANI.DA LI ĆE BITI NEKAKVIH IZNENAĐENJA.POSTALO JE MONOTONO.ONI DOBACE VI DOČEKATE I TAKO U KRUG.

ODGOVORITE
Name

ZIKAZ

20.03.2022 17:55

Blokirati benzinske pumpe. Ko hoce a kome odgovara ovakva situacija. Deri Mile sirotinju jebenu do unistenja. Neka idu u Ukrajinu ratovati ili svabi robovati.

Name

Mrki

20.03.2022 19:08

Tako je,samo prebacuju krivicu jedni na druge a oboji su se obezbijedili da ne mogu potrošiti za dva života svoje bogatstvo i pozicija i opozicija......

Name

Re

20.03.2022 18:32

Sto je rekao covjek i ptice znaju na grani u potpunosti se slazem sa predhodnim komentarom

ODGOVORITE
Name

Realno

20.03.2022 19:07

Znači,opet,Dodik kriv?

ODGOVORITE
Name

I sta sad

21.03.2022 07:06

Realno,sta i da kaze i ucine ?Dodik je potrosio mandat boreci se za hrvatsko pitanje!!!A realno kakvo pravo mogu ovdje imati hrvati koji su protjerali puskom Srbe iz hrvatske bez konstitutivnosti A u BiH su pristsli na federaciju!!I sta cemo sad!!!!!

ODGOVORITE