Отворен сервис пријава примедби за пругу Београд-Нови Сад

Циљ сервиса је да се одржи и очува највиши квалитет услуга, уређеност и изглед железничких објеката, стање железничке инфраструктуре и удобност и комфор путовања возовима брзином од 200 километара на сат.

Србија 20.03.2022 | 10:48
Отворен сервис пријава примедби за пругу Београд-Нови Сад

"Инфраструктура железнице Србије“ отворила је данас нови сервис за грађане за примедбе и пријаву проблема на брзој прузи Београд - Нови Сад.

Како је саопштено, циљ сервиса је да се одржи и очува највиши квалитет услуга, уређеност и изглед железничких објеката, стање железничке инфраструктуре и удобност и комфор путовања возовима брзином од 200 километара на сат.

Грађани примедбе могу достављати на брзапруга.примедбе@србраил.рс. На нови мејл, грађани могу пријавити све проблеме на које су наишли на брзој прузи Београд - Нови Сад, првенствено када је реч о железничкој инфраструктури. Могу да пријаве и проблеме у вези са заштитном оградом дуж пруге, као и пријаве због понашања железничког особља на брзој прузи.

"Такође, пожељна је и свака сугестија грађана како да брза пруга Београд - Нови Сад буде још боља и лепша, а наша услуга квалитетнија", наводи се у саопштењу.

Стручне службе "Инфраструктуре железнице Србије“ наводе да ће у најкраћем року сагледати све пријављене проблеме, примедбе и сугестије и учинити све да они буду што пре решени.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар