Ухапшена четири лица, одузет новац и други предмети

Четири лица ухапшена су у полицијској акцији "Голуб", а у претрсесима на подручју Пала, Фоче и Травника одузета је одређена количина новаца и други предмети, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Српске.

Република Српска 17.03.2022 | 14:50
Ухапшена четири лица, одузет новац и други предмети

Извршени су претреси објеката и просторија која користе ухапшени на подручју Пала, Фоче и Травника одузета је одређена количина новаца, те други предмети који ће се користити као докази у даљем кривичном поступку.

У саопштењу је наведено да је у фебруару у оквиру ове истраге пронађено и одузето око пет килограма марихуане на подручју у надлежности Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Српске су под надзором Тужилаштва БиХ у претходном периоду спроводили истрагу против организоване криминалне групе која је од 2019. године до данас извршила кривично дјело организовани криминалитет у вези са неовлаштеним прометом дроге и неовлаштеним прометом оружја и војне опреме, те производима двојне употребе из Кривичног закона БиХ.

Током истраге прикупљен је већи број доказа, а данас се приступило реализацији оперативне акције "Голуб".

Активности се реализују у сарадњи са полицијским управама Фоча и Источно Сарајево, као и МУП-а Средњобосанског кантона.

(Срна) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лија

17.03.2022 14:12

Паљански бизнисмени и инвеститори.....

ОДГОВОРИТЕ