Одлуке СНСД-а о акцизама се не могу правдати

- Невјероватно је шта су све Додик и људи око њега у стању да измисле како би нашли алиби за своје катастрофалне поступке, погубне за народ, а корисне само за њих и њихове џепове, изјавио је предсједник СДС Мирко Шаровић, реагујући на Додикове најновије изјаве да је за укидање акциза на гориво потребна сагласност Народне скупштине Републике Српске.

Република Српска 17.03.2022 | 09:47
Одлуке СНСД-а о акцизама се не могу правдати

Шаровић подсјећа да је СНСД за свој захтјев да се у Парламенту БиХ разматра снижење пореза на додатну вриједност на десет посто тражио хитну процедуру и да није тражио став Народне скупштине Републике Српске?

„Како је то могуће? И да ли то значи да за захтјеве владајућих не треба сагласност НСРС, а за захтјеве опозиционих странака ипак треба“, упитао је Шаровић и додао:

„Навикли смо од Додика да годинама мијења ставове и прилагођава их „како вјетар пуше“, али сада имамо ситуацију да ставове мијења на дневном нивоу а како је кренуо ускоро ће почети и из сата у сат. Једноставно, он не бира средства за опстанак на власти и не либи се ничега па ни лажи“.

Он каже да СНСД-ови покушаји правдања не пију воду.

„Ипак, треба бити свјестан да код народа коме над главом пријети неимаштина и  коме је све више угрожена егизстенција и њих и њихових породица,  као што је то сада случај, никаква измишљена оправдања не пију воде, макар била упакована и у најбоље медијске спинове“, истакао је Шаровић.

Наводи да сада захваљујући СНСД-у испашта становништво.  

„Искључиво зарад свог интереса спријечили сте да гориво већ данас буде јефтиније за 40 фенинга и то је једина и права истина која је, на несрећу свих нас, свима јасна“, поручио је Шаровић.

(БН) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Боки

17.03.2022 09:00

Тако је Мирко. Смрт лоповлуку и фашизму, а слобода народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

17.03.2022 11:46

Огољени су. Биједни. Говор Мајкицке уврстити у свјетске небулозе игговирене јавно.

Name

Ајде

17.03.2022 09:03

сада реците да власт (СНСД) није у спрези са криминалом, у конкретном случају дистрибутерима нафте и нафтних деривата. А ти народе само гласај, овце!?!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

17.03.2022 10:43

Па нико ти их и не правда али ме цуди да их прихватамо

Name

Душан

17.03.2022 09:15

Молим за помоч ??Да ли се ико сјеча када су доношене Акцизе одма након објааве у службеним новинама гориво је поскупило након скупштине три дана.Е сад када би требало појефтини спомиње се период од неких два мјесеца???у чему је фол???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

17.03.2022 10:36

НАРОДУ СВЕ ОВО ОДГОВАРА.СВАКО РАДИ СВАШТА У ОВОМ ОПШТЕМ ХАОСУ. ОНАЈ КО ИМА ИМАЋЕ ЈОШ ВИШЕ. ОНАЈ КО НЕМА И ОН ЋЕ НЕШТО ЛАПИТИ И СВИМА ДОБРО.ПОЈАЧАНА КРАЂА ШУМЕ, КРАЂА БЕНЗИНА ПЉАЧКА СЕ НА СВЕ СТРАНЕ.ТРГОВИНСКИ ЛАНЦИ ЦВИЈЕТАЈУ, ПАПИРИ СЕ ШМИНКАЈУ СВИ ТРЉАЈУ РУКЕ И ТАКО У НЕ ДОГЛЕД.У СВЕМУ ОВОМЕ МЕДИСКА ЕКСПОНИРАЊА СУ НА ПРВОМ МЈЕСТУ.ДАН ЗА ДАНОМ ПРОЛАЗИ И ТАКО У НЕДОГЛЕД.ОВО ЈЕ ВРИЈЕМЕ НОВЦА,ПРЕВАРА,ПРЕЛЕТАЧА И ЛИЧНИХ ИНТЕРЕСА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.03.2022 12:40

Плоција трља руке,слузбеници такодје ,све удара у ритму!!!!!Само јос да ЕУ да кредит а онда СнСд крене са прицом о одцјепљењу самосталности и сликом Владимира Путина.Да се народ весели

Name

Ре

17.03.2022 15:43

Народ је биро снсд и нека трпи нико није крив сто је оваква ситуација гласајте и даље волите зло гледајте га

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.03.2022 15:44

Народ само гласа за зло него за добро док буде све тако нама нема зивота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мааа

17.03.2022 16:25

Народ је највеца стока нетребају се појединци ни борити кад неце да подрзе оне који хоце да буде боље