Odluke SNSD-a o akcizama se ne mogu pravdati

- Nevjerovatno je šta su sve Dodik i ljudi oko njega u stanju da izmisle kako bi našli alibi za svoje katastrofalne postupke, pogubne za narod, a korisne samo za njih i njihove džepove, izjavio je predsjednik SDS Mirko Šarović, reagujući na Dodikove najnovije izjave da je za ukidanje akciza na gorivo potrebna saglasnost Narodne skupštine Republike Srpske.

Republika Srpska 17.03.2022 | 09:47
Odluke SNSD-a o akcizama se ne mogu pravdati

Šarović podsjeća da je SNSD za svoj zahtjev da se u Parlamentu BiH razmatra sniženje poreza na dodatnu vrijednost na deset posto tražio hitnu proceduru i da nije tražio stav Narodne skupštine Republike Srpske?

„Кako je to moguće? I da li to znači da za zahtjeve vladajućih ne treba saglasnost NSRS, a za zahtjeve opozicionih stranaka ipak treba“, upitao je Šarović i dodao:

„Navikli smo od Dodika da godinama mijenja stavove i prilagođava ih „kako vjetar puše“, ali sada imamo situaciju da stavove mijenja na dnevnom nivou a kako je krenuo uskoro će početi i iz sata u sat. Jednostavno, on ne bira sredstva za opstanak na vlasti i ne libi se ničega pa ni laži“.

On kaže da SNSD-ovi pokušaji pravdanja ne piju vodu.

„Ipak, treba biti svjestan da kod naroda kome nad glavom prijeti neimaština i  kome je sve više ugrožena egizstencija i njih i njihovih porodica,  kao što je to sada slučaj, nikakva izmišljena opravdanja ne piju vode, makar bila upakovana i u najbolje medijske spinove“, istakao je Šarović.

Navodi da sada zahvaljujući SNSD-u ispašta stanovništvo.  

„Isključivo zarad svog interesa spriječili ste da gorivo već danas bude jeftinije za 40 feninga i to je jedina i prava istina koja je, na nesreću svih nas, svima jasna“, poručio je Šarović.

(BN) 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Boki

17.03.2022 09:00

Tako je Mirko. Smrt lopovluku i fašizmu, a sloboda narodu.

ODGOVORITE
Name

Bl

17.03.2022 11:46

Ogoljeni su. Bijedni. Govor Majkicke uvrstiti u svjetske nebuloze iggovirene javno.

Name

Ajde

17.03.2022 09:03

sada recite da vlast (SNSD) nije u sprezi sa kriminalom, u konkretnom slučaju distributerima nafte i naftnih derivata. A ti narode samo glasaj, ovce!?!!

ODGOVORITE
Name

Tatar

17.03.2022 10:43

Pa niko ti ih i ne pravda ali me cudi da ih prihvatamo

Name

Dušan

17.03.2022 09:15

Molim za pomoč ??Da li se iko sječa kada su donošene Akcize odma nakon objaave u službenim novinama gorivo je poskupilo nakon skupštine tri dana.E sad kada bi trebalo pojeftini spominje se period od nekih dva mjeseca???u čemu je fol???

ODGOVORITE
Name

BOBA

17.03.2022 10:36

NARODU SVE OVO ODGOVARA.SVAKO RADI SVAŠTA U OVOM OPŠTEM HAOSU. ONAJ KO IMA IMAĆE JOŠ VIŠE. ONAJ KO NEMA I ON ĆE NEŠTO LAPITI I SVIMA DOBRO.POJAČANA KRAĐA ŠUME, KRAĐA BENZINA PLJAČKA SE NA SVE STRANE.TRGOVINSKI LANCI CVIJETAJU, PAPIRI SE ŠMINKAJU SVI TRLJAJU RUKE I TAKO U NE DOGLED.U SVEMU OVOME MEDISKA EKSPONIRANJA SU NA PRVOM MJESTU.DAN ZA DANOM PROLAZI I TAKO U NEDOGLED.OVO JE VRIJEME NOVCA,PREVARA,PRELETAČA I LIČNIH INTERESA.

ODGOVORITE
Name

re

17.03.2022 12:40

Plocija trlja ruke,sluzbenici takodje ,sve udara u ritmu!!!!!Samo jos da EU da kredit a onda SnSd krene sa pricom o odcjepljenju samostalnosti i slikom Vladimira Putina.Da se narod veseli

Name

Re

17.03.2022 15:43

Narod je biro snsd i neka trpi niko nije kriv sto je ovakva situacija glasajte i dalje volite zlo gledajte ga

ODGOVORITE
Name

Re

17.03.2022 15:44

Narod samo glasa za zlo nego za dobro dok bude sve tako nama nema zivota

ODGOVORITE
Name

Maaa

17.03.2022 16:25

Narod je najveca stoka netrebaju se pojedinci ni boriti kad nece da podrze one koji hoce da bude bolje