Превозници су постали дио испуњавања СНСД-ових пријетњи из изборне ноћи

Предузећа која се баве превозом путника у Бањалуци треба да наставе да се баве својим послом, да возе грађане Бањалуке и да се суздрже од учествовања у било каквим политичким или страначким активностима. 

Република Српска 16.03.2022 | 15:39
Превозници су постали дио испуњавања СНСД-ових пријетњи из изборне ноћи

Рекао је ово народни посланик и потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак, додајући да су превозници  данашњим протестом постали дио испуњавања СНСД-ових пријетњи из изборне ноћи, када је Милорад Додик најавио да ће се осветити грађанима Бањалуке зато што је СНСД изгубио Бањалуку.

- Ако су бањалучки аутобуси данас негдје требали бити паркирани из протеста, онда је то требало бити испред зграде СНСД, јер ова странка још увијек није одлучила да ли ће на данашњој сједници Дома народа подржати укидање акциза и смањење ПДВ, чиме би се драстично смањиле цијене горива свим грађанима, укључујући и предузећима за превоз путника и роба – истакао је Црнадак. 

Он је додао да превозници треба да раде за грађане, а не за било коју политичку опцију и зато је њихово сврставање на страну СНСД апсолутно неприхватљиво.

- Као народни посланик из Бањалуке, позивам их да се окрену својим пословима, да буду на услузи радницима, ђацима, студентима, пензионерима и другим Бањалучанима, а не било којој политичкој партији или скупштинској већини – рекао је Црнадак. 

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ања

16.03.2022 17:57

Јавни превоз у граду БЛ је крајње вријеме осмислити како треба. Да се угледамо на мрски нам Загреб или јос мрскије Сарајево (мени особно два најдраза града, уз Б.Л.) ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

16.03.2022 18:31

Уговор треба да се испостује али они лове у мутном дај да сад повецају цијену превоза а кад падне цијена горива неце смањити цијене превоза.све су то власници смрадови повезани са сектом звана снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рр

16.03.2022 19:03

Апел поштеним таксистима,отмите линијски превоз свим секташким аутобусима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

**

17.03.2022 04:30

Ма нека блокирају саобрацај,ови недају.акцизе да се смање,нема него поново на улицу и русити власт.