Prevoznici su postali dio ispunjavanja SNSD-ovih prijetnji iz izborne noći

Preduzeća koja se bave prevozom putnika u Banjaluci treba da nastave da se bave svojim poslom, da voze građane Banjaluke i da se suzdrže od učestvovanja u bilo kakvim političkim ili stranačkim aktivnostima. 

Republika Srpska 16.03.2022 | 15:39
Prevoznici su postali dio ispunjavanja SNSD-ovih prijetnji iz izborne noći

Rekao je ovo narodni poslanik i potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak, dodajući da su prevoznici  današnjim protestom postali dio ispunjavanja SNSD-ovih prijetnji iz izborne noći, kada je Milorad Dodik najavio da će se osvetiti građanima Banjaluke zato što je SNSD izgubio Banjaluku.

- Ako su banjalučki autobusi danas negdje trebali biti parkirani iz protesta, onda je to trebalo biti ispred zgrade SNSD, jer ova stranka još uvijek nije odlučila da li će na današnjoj sjednici Doma naroda podržati ukidanje akciza i smanjenje PDV, čime bi se drastično smanjile cijene goriva svim građanima, uključujući i preduzećima za prevoz putnika i roba – istakao je Crnadak. 

On je dodao da prevoznici treba da rade za građane, a ne za bilo koju političku opciju i zato je njihovo svrstavanje na stranu SNSD apsolutno neprihvatljivo.

- Kao narodni poslanik iz Banjaluke, pozivam ih da se okrenu svojim poslovima, da budu na usluzi radnicima, đacima, studentima, penzionerima i drugim Banjalučanima, a ne bilo kojoj političkoj partiji ili skupštinskoj većini – rekao je Crnadak. 

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Anja

16.03.2022 17:57

Javni prevoz u gradu BL je krajnje vrijeme osmisliti kako treba. Da se ugledamo na mrski nam Zagreb ili jos mrskije Sarajevo (meni osobno dva najdraza grada, uz B.L.) ?

ODGOVORITE
Name

Miki

16.03.2022 18:31

Ugovor treba da se ispostuje ali oni love u mutnom daj da sad povecaju cijenu prevoza a kad padne cijena goriva nece smanjiti cijene prevoza.sve su to vlasnici smradovi povezani sa sektom zvana snsd

ODGOVORITE
Name

Рр

16.03.2022 19:03

Апел поштеним таксистима,отмите линијски превоз свим секташким аутобусима!

ODGOVORITE
Name

**

17.03.2022 04:30

Ma neka blokiraju saobracaj,ovi nedaju.akcize da se smanje,nema nego ponovo na ulicu i rusiti vlast.