Моззарт наставио хуману мисију – поново стигла помоћ Дому Рада Врањешевић

Подршка надлежних је кључна, али свака додатна помоћ добро дође установама које збрињавају малишане без родитељског старања.

Република Српска 15.03.2022 | 17:19
Моззарт наставио хуману мисију – поново стигла помоћ Дому Рада Врањешевић

Представници компаније Моззарт поново су посјетили Дом за дјецу без родитељског старања “Рада Врањешевић” у Бањалуци, а овога пута уручили су донацију у виду хигијенских пакета, на чему су им у овој установи веома захвални.

“Драго ми је да се наша лијепа сарадња наставила, Моззарт нас с времена на вријеме обрадује вриједним даровима или новчаним донацијама. Тренутно имамо 108 штићеника и трудимо се да им обезбиједимо све што је потребно, у зависности од њиховог узраста. Зато нам је континуирана подршка надлежних и великих компанија веома значајна”, нагласила је Даријана Кецман, в.д.директора Дома за дјецу без родитељског старања “Рада Врањешевић”.

Регионални лидер у приређивању игара на срећу претходно је више пута обрадовао ову установу новчаним донацијама у оквиру акција “Мјесец хуманости” и “Хуманитарни тикет у подне”, а овим гестом су наставили да пружају подршку Дому и његовим штићеницима.

“Кад год смо у прилици, трудимо се да помогнемо малишанима без родитељског старања, како бисмо им боравак у Дому учинили што љепшим. Овом донацијом смо наставили нашу хуману мисију, а до краја године планирамо да посјетимо бројне установе и уручимо донације онима којима су најпотребније”, каже Марија Раниловић, менаџер корпоративних комуникација компаније Моззарт.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Петар

16.03.2022 05:45

Зауставите ви насиље у дому, а лако ће они за помоћ.

ОДГОВОРИТЕ