Mozzart nastavio humanu misiju – ponovo stigla pomoć Domu Rada Vranješević

Podrška nadležnih je ključna, ali svaka dodatna pomoć dobro dođe ustanovama koje zbrinjavaju mališane bez roditeljskog staranja.

Republika Srpska 15.03.2022 | 17:19
Mozzart nastavio humanu misiju – ponovo stigla pomoć Domu Rada Vranješević

Predstavnici kompanije Mozzart ponovo su posjetili Dom za djecu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” u Banjaluci, a ovoga puta uručili su donaciju u vidu higijenskih paketa, na čemu su im u ovoj ustanovi veoma zahvalni.

“Drago mi je da se naša lijepa saradnja nastavila, Mozzart nas s vremena na vrijeme obraduje vrijednim darovima ili novčanim donacijama. Trenutno imamo 108 štićenika i trudimo se da im obezbijedimo sve što je potrebno, u zavisnosti od njihovog uzrasta. Zato nam je kontinuirana podrška nadležnih i velikih kompanija veoma značajna”, naglasila je Darijana Kecman, v.d.direktora Doma za djecu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću prethodno je više puta obradovao ovu ustanovu novčanim donacijama u okviru akcija “Mjesec humanosti” i “Humanitarni tiket u podne”, a ovim gestom su nastavili da pružaju podršku Domu i njegovim štićenicima.

“Kad god smo u prilici, trudimo se da pomognemo mališanima bez roditeljskog staranja, kako bismo im boravak u Domu učinili što ljepšim. Ovom donacijom smo nastavili našu humanu misiju, a do kraja godine planiramo da posjetimo brojne ustanove i uručimo donacije onima kojima su najpotrebnije”, kaže Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Petar

16.03.2022 05:45

Zaustavite vi nasilje u domu, a lako će oni za pomoć.

ODGOVORITE