Бањалука: Отворена нова пословница "Наше банке" у Драгочају

У бањалучком насељу Драгочај данас је свечано отворена нова пословница „Наше банке". Идеја да се пословница отвори у овом насељу родила се кроз комуникацију са клијентима банке.

Република Српска 14.03.2022 | 20:42
Бањалука: Отворена нова пословница "Наше банке" у Драгочају

Савремено опремљену и модерно дизајнирану пословницу „Наше банке" данас су добили становници насеља Драгочај. План „Наше банке" је да се пословни систем сигурно шири, са циљем пружања што квалитетније и брже услуге клијентима, у складу са пословном политиком менаџмента.

Наш циљ је да побољшамо квалитет услуге и прилагодимо се потребама како садашњих, тако и будућих клијената. У новоотвореној пословници, која се налази у згради ГБТ-а, клијенте ће дочекати професионално и пријатно особље. Службеници "Наше банке" ће се трудити да у најкраћем могућем року одговоре на све захтјеве и потребе клијената.

Радно вријеме "Наше банке" у Драгочају је радним данима од 8 до 16 часова, а клијентима ће, такође, на располагању бити банкомат који се налази у склопу пословнице Наше банке у Драгочају, рекла је Милица Стијепић Ивић портпарол "Наше банке".

Из „Наше банке" кажу да су на идеју отварање ове пословнице дошли кроз комуникацију са својим клијентима, јер су примијетили њихову потребу.

"Наша банка" има блиску сарадњу са клијентима и стога је ослушнула потребу својих клијената из Мјесне заједнице Драгочај и због тога је велика важност отварање ове нове пословнице, рекла је Милица Стијепић Ивић портпарол "Наше банке".

Наши људи имају искуство да процијене потребе клијената и да представе рјешење, да одлуку донесу брзо и ефикасно са минимумом бирократије, поручили су из „Наше банке".

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

само

14.03.2022 22:00

празноглави могу ставити паре у ту банку,па и додикови пулени не цувају паре у тој квази банци.С обзиром да је познато ко је све у сувласниству ,бит це то следеца бобар и павловиц банка. зиви били и доцекали

ОДГОВОРИТЕ
Name

НР

14.03.2022 23:03

Банке, кафићи, апотеке.... Нигдје фабрика. Докле ће моћи тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

15.03.2022 05:34

Ви код Каје постеног, да мало центрифугу укљуци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

15.03.2022 06:48

Морају Додини тајкуни ,као и за Збер банку, купити мораш иако ти се не купује, славина се заврће.

ОДГОВОРИТЕ