Banjaluka: Otvorena nova poslovnica "Naše banke" u Dragočaju

U banjalučkom naselju Dragočaj danas je svečano otvorena nova poslovnica „Naše banke". Ideja da se poslovnica otvori u ovom naselju rodila se kroz komunikaciju sa klijentima banke.

Republika Srpska 14.03.2022 | 20:42
Banjaluka: Otvorena nova poslovnica "Naše banke" u Dragočaju

Savremeno opremljenu i moderno dizajniranu poslovnicu „Naše banke" danas su dobili stanovnici naselja Dragočaj. Plan „Naše banke" je da se poslovni sistem sigurno širi, sa ciljem pružanja što kvalitetnije i brže usluge klijentima, u skladu sa poslovnom politikom menadžmenta.

Naš cilj je da poboljšamo kvalitet usluge i prilagodimo se potrebama kako sadašnjih, tako i budućih klijenata. U novootvorenoj poslovnici, koja se nalazi u zgradi GBT-a, klijente će dočekati profesionalno i prijatno osoblje. Službenici "Naše banke" će se truditi da u najkraćem mogućem roku odgovore na sve zahtjeve i potrebe klijenata.

Radno vrijeme "Naše banke" u Dragočaju je radnim danima od 8 do 16 časova, a klijentima će, takođe, na raspolaganju biti bankomat koji se nalazi u sklopu poslovnice Naše banke u Dragočaju, rekla je Milica Stijepić Ivić portparol "Naše banke".

Iz „Naše banke" kažu da su na ideju otvaranje ove poslovnice došli kroz komunikaciju sa svojim klijentima, jer su primijetili njihovu potrebu.

"Naša banka" ima blisku saradnju sa klijentima i stoga je oslušnula potrebu svojih klijenata iz Mjesne zajednice Dragočaj i zbog toga je velika važnost otvaranje ove nove poslovnice, rekla je Milica Stijepić Ivić portparol "Naše banke".

Naši ljudi imaju iskustvo da procijene potrebe klijenata i da predstave rješenje, da odluku donesu brzo i efikasno sa minimumom birokratije, poručili su iz „Naše banke".

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

samo

14.03.2022 22:00

praznoglavi mogu staviti pare u tu banku,pa i dodikovi puleni ne cuvaju pare u toj kvazi banci.S obzirom da je poznato ko je sve u suvlasnistvu ,bit ce to sledeca bobar i pavlovic banka. zivi bili i docekali

ODGOVORITE
Name

NR

14.03.2022 23:03

Banke, kafići, apoteke.... Nigdje fabrika. Dokle će moći tako

ODGOVORITE
Name

Samo

15.03.2022 05:34

Vi kod Kaje postenog, da malo centrifugu ukljuci

ODGOVORITE
Name

Србо

15.03.2022 06:48

Морају Додини тајкуни ,као и за Збер банку, купити мораш иако ти се не купује, славина се заврће.

ODGOVORITE