Двије године СПС: Одржана сједница Главног одбора

СПС је за двије године постојања успио да постигне резултате за понос и данас смо партија која има одличне људе, конкретна рјешења и одлучност да градимо бољу будућност Републике Српске, поручено је са сједнице Главно одбора СПС која је данас одржана у Бањалуци.

Република Српска 12.03.2022 | 16:14
Двије године СПС: Одржана сједница Главног одбора

СПС данас обиљежава двије године постојања, а данас су такође предсједници СПС и Покрета Социјалиста (Србија) Горан Селак и Александар Вулин потписали споразум о сарадњи.

Предсједник Покрета Социјалиста и министар унутрашњих послова у Влади Србије Александар Вулин обратио се на сједници ГО СПС, гдје је честитао домаћинима другу годишњицу и пожелио још успјеха у предстојећем периоду. 

- Радујем се што ћемо радити заједно и очекујем да након избора и у Србији и у Републици Српској разговарамо као партије на власти које су спремне да преузму одговорност и да се заједно боримо за интересе грађана Српске и Србије. Бићемо увијек ту да помогнемо а већ знате да, док Александар Вучић води Србију и док сам ја дио владајуће већине, Српска ће увије кда буде наш приоритет - поручио је Вулин.

 


Предсједник СПС Горан Селак захвалио је свима који су учествовали у оснивању,развоју и јачању СПС у протекле двије године, те најавио да са вриједним људима и енергијом коју има, СПС може да иде само напријед и да постиже још боље резултате. 

- За СПС је ово велики дан, обиљежавамо двије године постојања у којима смо постигли одличне резултате, гдје смо увијек били дио рјешења и залагали се за позитивне промјене у друштву. Част нам је што смо угостили делегацију ПС на челу са нашим Александром Вулином и што смо потписали споразум о сарадњи, који нас обавезује да градимо још чвршће везе са нашом матицом и нашом браћом. Хвала свима који су били уз СПС, тек нас очекују велики изазови и велике побједе - поручио је Селак.

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Миодраг

12.03.2022 15:22

Свака част Селак. Искрене честитке на потписаном споразуму са господином Вулином. Вјерујем у вас??

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГраведиггерБЛ1994

12.03.2022 15:22

Само напријед СПС!!! Најбоља и најздравија политичка опција у Републици Српској!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

12.03.2022 15:27

Браво. Као прво честитам вам двије године. За те двије године сте урадили више од многих. Такође поздрав за нашу браћу преко Дрине. Само јако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будуцност Српске

12.03.2022 15:27

Свака цаст, на данасњем дану и гостима који су били присутни, други могу да уце и то они који постоје дуги низ година, не казу дзаба на младјима свијет остаје, све цеститке Селаку и људима које окупља, зивјела Република Српска, за Будуцнос Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исправно

12.03.2022 16:10

Свака част за досадашњи рад. Радујем се сарадњи са матицом Србијом. Сретан рођендан и само напријед. Пуна подршка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патар

12.03.2022 16:17

све похвале за обе политичке партије. имате подршку народа са обе стране дрине

ОДГОВОРИТЕ
Name

соња

12.03.2022 16:42

А гдје је друга половица партије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прекаја

13.03.2022 07:32

За ове 2 године сте показали много. Кад су вас после Општих избора прогањали показали сте одлучност. Нисте дозволили да Вас сломе упркос притисцима, сменама.. Полако али сигурно градите своје мјесто на политичком небу. Бићете позитивно изненађење на следећим изборима. Срећно до побједе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СП

13.03.2022 11:23

Свака Част ,на истрајности и политичкиј мудристи ! Своје људе нисте оставили на цједилу !Питајте Петра Дјокица како му Министар Милуновиц оставља кадрове без посла ,како самохраним мајкама мјења ријесења и смањује плате кршећи Закон о раду ? На који начин кадрује у својој парији , понижавајући честите људе именовањима жена сумњивог морала и савјетницима дезертерима ? Како труднице из своје парије оставља без посла ? Нека објасни засто мимо одлуке партије мјења подпредсједнике партије ,честите људе ? Нека нам да одговоре на ова питања ?

ОДГОВОРИТЕ