Dvije godine SPS: Održana sjednica Glavnog odbora

SPS je za dvije godine postojanja uspio da postigne rezultate za ponos i danas smo partija koja ima odlične ljude, konkretna rješenja i odlučnost da gradimo bolju budućnost Republike Srpske, poručeno je sa sjednice Glavno odbora SPS koja je danas održana u Banjaluci.

Republika Srpska 12.03.2022 | 16:14
Dvije godine SPS: Održana sjednica Glavnog odbora

SPS danas obilježava dvije godine postojanja, a danas su takođe predsjednici SPS i Pokreta Socijalista (Srbija) Goran Selak i Aleksandar Vulin potpisali sporazum o saradnji.

Predsjednik Pokreta Socijalista i ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije Aleksandar Vulin obratio se na sjednici GO SPS, gdje je čestitao domaćinima drugu godišnjicu i poželio još uspjeha u predstojećem periodu. 

- Radujem se što ćemo raditi zajedno i očekujem da nakon izbora i u Srbiji i u Republici Srpskoj razgovaramo kao partije na vlasti koje su spremne da preuzmu odgovornost i da se zajedno borimo za interese građana Srpske i Srbije. Bićemo uvijek tu da pomognemo a već znate da, dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju i dok sam ja dio vladajuće većine, Srpska će uvije kda bude naš prioritet - poručio je Vulin.

 


Predsjednik SPS Goran Selak zahvalio je svima koji su učestvovali u osnivanju,razvoju i jačanju SPS u protekle dvije godine, te najavio da sa vrijednim ljudima i energijom koju ima, SPS može da ide samo naprijed i da postiže još bolje rezultate. 

- Za SPS je ovo veliki dan, obilježavamo dvije godine postojanja u kojima smo postigli odlične rezultate, gdje smo uvijek bili dio rješenja i zalagali se za pozitivne promjene u društvu. Čast nam je što smo ugostili delegaciju PS na čelu sa našim Aleksandrom Vulinom i što smo potpisali sporazum o saradnji, koji nas obavezuje da gradimo još čvršće veze sa našom maticom i našom braćom. Hvala svima koji su bili uz SPS, tek nas očekuju veliki izazovi i velike pobjede - poručio je Selak.

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Miodrag

12.03.2022 15:22

Svaka čast Selak. Iskrene čestitke na potpisanom sporazumu sa gospodinom Vulinom. Vjerujem u vas??

ODGOVORITE
Name

GravediggerBL1994

12.03.2022 15:22

Само напријед СПС!!! Најбоља и најздравија политичка опција у Републици Српској!!!

ODGOVORITE
Name

Стефан

12.03.2022 15:27

Браво. Као прво честитам вам двије године. За те двије године сте урадили више од многих. Такође поздрав за нашу браћу преко Дрине. Само јако.

ODGOVORITE
Name

Buducnost Srpske

12.03.2022 15:27

Svaka cast, na danasnjem danu i gostima koji su bili prisutni, drugi mogu da uce i to oni koji postoje dugi niz godina, ne kazu dzaba na mladjima svijet ostaje, sve cestitke Selaku i ljudima koje okuplja, zivjela Republika Srpska, za Buducnos Srpske!

ODGOVORITE
Name

Ispravno

12.03.2022 16:10

Svaka čast za dosadašnji rad. Radujem se saradnji sa maticom Srbijom. Sretan rođendan i samo naprijed. Puna podrška.

ODGOVORITE
Name

патар

12.03.2022 16:17

све похвале за обе политичке партије. имате подршку народа са обе стране дрине

ODGOVORITE
Name

sonja

12.03.2022 16:42

A gdje je druga polovica partije...

ODGOVORITE
Name

Prekaja

13.03.2022 07:32

Za ove 2 godine ste pokazali mnogo. Kad su vas posle Opštih izbora proganjali pokazali ste odlučnost. Niste dozvolili da Vas slome uprkos pritiscima, smenama.. Polako ali sigurno gradite svoje mjesto na političkom nebu. Bićete pozitivno iznenađenje na sledećim izborima. Srećno do pobjede!!!

ODGOVORITE
Name

SP

13.03.2022 11:23

Svaka Čast ,na istrajnosti i političkij mudristi ! Svoje ljude niste ostavili na cjedilu !Pitajte Petra Djokica kako mu Ministar Milunovic ostavlja kadrove bez posla ,kako samohranim majkama mjenja rijesenja i smanjuje plate kršeći Zakon o radu ? Na koji način kadruje u svojoj pariji , ponižavajući čestite ljude imenovanjima žena sumnjivog morala i savjetnicima dezerterima ? Kako trudnice iz svoje parije ostavlja bez posla ? Neka objasni zasto mimo odluke partije mjenja podpredsjednike partije ,čestite ljude ? Neka nam da odgovore na ova pitanja ?

ODGOVORITE