Јутјуб блокира канале које финансира Москва

Јутјуб ће одмах блокирати приступ каналима повезаним са руским медијима које спонзорише Москва, саопштила је вечерас та америчка компанија.

Свијет 11.03.2022 | 19:29
Јутјуб блокира канале које финансира Москва

Јутјуб је цитирао правило којим се забрањује емитовање садржаја у који негира или тривијализује документовано насиље, пренео је Ројтерс.

Највећи светски стриминг видео сервис, који је у власништву компаније Алфабет Гугл, наводи да руски напад на Украјину потпада под кршење правила куће.

"Наша правилник забрањује садржај којим се негира, минимизује или тривијализује насиље и ми ћемо уклонити садржај о руској инвазији на Украјину који крши наша правила. У складу са тиме, одлука ступа на снагу одмах, а блокираћемо и све Јутјуб канале који су повезани са медијима које финансира руска држава", казао је портпарол Фаршад Шадлу.

(Тањуг Фото: Схуттерстоцк.цом/Илустрација) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Монкеy петс цханнелс

11.03.2022 18:39

Ја сатима то гледам. Све функционише. Желим неку животињу. Не волим мачке, псе, лисице, дарове. Мајмуни највише личе на људе, а нису још увијек људи. Дуг је то процес. Највише се дају видео снимци из Индонезије, Саудијске Арабије- бабуни, Тајланда. Поучно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАВИКЛИ СТЕ

11.03.2022 19:11

ДА ЛАЖИМА СКРИВАТЕ СВОЈЕ ЗЛОЧИНЕ И ГЕНОЦИДЕ,УБИЈАЊЕ ЦИВИЛА,БОМБАРДОВАЊЕ СУВЕРЕНЕ ЗЕМЉЕ КАСЕТНИМ БОМБАМА,БЕЗ НАЈАВЕ,РУШЕЊЕ ИРАКА,ЛИБИЈЕ,СИРИЈЕ...И УЧИНИЛИ НАЈВЕЋИ ГЕНОЦИД У ХИРОШИМИ!!! ИНТЕРНЕТ ТАД НИЈЕ ПОСТОЈАО,ПА НИ САД НИЈЕ БИТАН НИКОМ ЧАСНОМ!МАРШ,ОЛОШУ,ТОРЊАЈ СЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрекавац

11.03.2022 19:22

пази ово : Наш правилник забрањује садржај којим се негира, минимизује или тривијализује насиље и ми ћемо уклонити садржај о руској инвазији на Украјину који крши наша правила. У складу са тиме, одлука ступа на снагу одмах, а блокираћемо и све Јутјуб канале који су повезани са медијима које финансира руска држава" А ЦНН ? а Скy Неwс ? ББЦ ? Ста, они не приказују насиље и рат у Украјини ? Цист фасхизам . У преводу, филовацемо народ само подобним садрзајем раније наведених западних канала и на тај нацин испрати им мозак . Надам се да це Yоу Тубе пропасти као медиј и од Путина тразити позајмицу за стартуп .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каисеркроне

11.03.2022 20:34

Разлика је у томе сто они тај рат називају ратом а не специјалном војном операцијом. И, Русија је агресор, изврсила инвазију, напала брата свог, све ово нецес цути код руских медија. Али видим, и теби је руски резим испрао мозак.

Name

Блокирајте

11.03.2022 19:56

Сада је све свима вец јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта Рећи

11.03.2022 20:13

"Демократски", нема шта ! Ово је само почетак, ови ће и у својим земљама увести исту оваку цензуру ! "Истина" више никоме неће бити битна , толико ћемо затупити, да би и у клаоници били пасивни , док Говеда знају шта им се спрема и покушавају да пробију ограду и побјегну !

ОДГОВОРИТЕ