Jutjub blokira kanale koje finansira Moskva

Jutjub će odmah blokirati pristup kanalima povezanim sa ruskim medijima koje sponzoriše Moskva, saopštila je večeras ta američka kompanija.

Svijet 11.03.2022 | 19:29
Jutjub blokira kanale koje finansira Moskva

Jutjub je citirao pravilo kojim se zabranjuje emitovanje sadržaja u koji negira ili trivijalizuje dokumentovano nasilje, preneo je Rojters.

Najveći svetski striming video servis, koji je u vlasništvu kompanije Alfabet Gugl, navodi da ruski napad na Ukrajinu potpada pod kršenje pravila kuće.

"Naša pravilnik zabranjuje sadržaj kojim se negira, minimizuje ili trivijalizuje nasilje i mi ćemo ukloniti sadržaj o ruskoj invaziji na Ukrajinu koji krši naša pravila. U skladu sa time, odluka stupa na snagu odmah, a blokiraćemo i sve Jutjub kanale koji su povezani sa medijima koje finansira ruska država", kazao je portparol Faršad Šadlu.

(Tanjug Foto: Shutterstock.com/Ilustracija) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Monkey pets channels

11.03.2022 18:39

Ja satima to gledam. Sve funkcioniše. Želim neku životinju. Ne volim mačke, pse, lisice, darove. Majmuni najviše liče na ljude, a nisu još uvijek ljudi. Dug je to proces. Najviše se daju video snimci iz Indonezije, Saudijske Arabije- babuni, Tajlanda. Poučno.

ODGOVORITE
Name

NAVIKLI STE

11.03.2022 19:11

DA LAŽIMA SKRIVATE SVOJE ZLOČINE I GENOCIDE,UBIJANJE CIVILA,BOMBARDOVANJE SUVERENE ZEMLJE KASETNIM BOMBAMA,BEZ NAJAVE,RUŠENJE IRAKA,LIBIJE,SIRIJE...I UČINILI NAJVEĆI GENOCID U HIROŠIMI!!! INTERNET TAD NIJE POSTOJAO,PA NI SAD NIJE BITAN NIKOM ČASNOM!MARŠ,OLOŠU,TORNJAJ SE!!!

ODGOVORITE
Name

drekavac

11.03.2022 19:22

pazi ovo : Naš pravilnik zabranjuje sadržaj kojim se negira, minimizuje ili trivijalizuje nasilje i mi ćemo ukloniti sadržaj o ruskoj invaziji na Ukrajinu koji krši naša pravila. U skladu sa time, odluka stupa na snagu odmah, a blokiraćemo i sve Jutjub kanale koji su povezani sa medijima koje finansira ruska država" A CNN ? a Sky News ? BBC ? Sta, oni ne prikazuju nasilje i rat u Ukrajini ? Cist fashizam . U prevodu, filovacemo narod samo podobnim sadrzajem ranije navedenih zapadnih kanala i na taj nacin isprati im mozak . Nadam se da ce You Tube propasti kao medij i od Putina traziti pozajmicu za startup .

ODGOVORITE
Name

Kaiserkrone

11.03.2022 20:34

Razlika je u tome sto oni taj rat nazivaju ratom a ne specijalnom vojnom operacijom. I, Rusija je agresor, izvrsila invaziju, napala brata svog, sve ovo neces cuti kod ruskih medija. Ali vidim, i tebi je ruski rezim isprao mozak.

Name

Blokirajte

11.03.2022 19:56

Sada je sve svima vec jasno.

ODGOVORITE
Name

Šta Reći

11.03.2022 20:13

"Demokratski", nema šta ! Ovo je samo početak, ovi će i u svojim zemljama uvesti istu ovaku cenzuru ! "Istina" više nikome neće biti bitna , toliko ćemo zatupiti, da bi i u klaonici bili pasivni , dok Goveda znaju šta im se sprema i pokušavaju da probiju ogradu i pobjegnu !

ODGOVORITE