Данас се очекује облачно вријеме са слабим падавинама

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно вријеме са слабом сусњежицом или снијегом и максималном температуром од један до шест, на југу до осам степени Целзијусових

Република Српска 10.03.2022 | 07:46
Данас се очекује облачно вријеме са слабим падавинама

 промјенљиво до претежно облачно и хладно са мразом, уз мјестимично слабу сусњежицу и снијег у централном појасу до истока, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне се очекује постепено разведравање, па ће у сјеверним предјелима бити сунчано, а у централном појасу и даље претежно облачно са условима за слабе падавине.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни вјетар, у Херцеговини умјерено јака бура, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница минус девет, Бихаћ минус два, Приједор и Соколац минус један, Гацко, Вишеград и Сарајево нула, Невесиње и Тузла један, Зворник и Градачац два, Бањалука, Бијељина, Добој и Ливно три, Билећа и Зеница четири, Требиње и Мостар пет, те Неум седам степени Целзијусових.

Висина снијега измјерена у 7.00 часова: Бјелашница 205, Хан Пијесак 69, Чемерно 33, Мраковица 25, Калиновик 20, Сребреница 18 центиметара.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар