Danas se očekuje oblačno vrijeme sa slabim padavinama

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom susnježicom ili snijegom i maksimalnom temperaturom od jedan do šest, na jugu do osam stepeni Celzijusovih

Republika Srpska 10.03.2022 | 07:46
Danas se očekuje oblačno vrijeme sa slabim padavinama

 promjenljivo do pretežno oblačno i hladno sa mrazom, uz mjestimično slabu susnježicu i snijeg u centralnom pojasu do istoka, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Poslije podne se očekuje postepeno razvedravanje, pa će u sjevernim predjelima biti sunčano, a u centralnom pojasu i dalje pretežno oblačno sa uslovima za slabe padavine.

Duvaće slab do umjeren sjeverni vjetar, u Hercegovini umjereno jaka bura, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus devet, Bihać minus dva, Prijedor i Sokolac minus jedan, Gacko, Višegrad i Sarajevo nula, Nevesinje i Tuzla jedan, Zvornik i Gradačac dva, Banjaluka, Bijeljina, Doboj i Livno tri, Bileća i Zenica četiri, Trebinje i Mostar pet, te Neum sedam stepeni Celzijusovih.

Visina snijega izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica 205, Han Pijesak 69, Čemerno 33, Mrakovica 25, Kalinovik 20, Srebrenica 18 centimetara.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar