Мектић прозвао Кошарца: Покажи резултате рада

- Кошарац за чији се име вежу скандали и афере, како у приватном, тако и у јавном животу, нема ни морално, ни политичко право да било коме држи лекције, наводи Мектић.

Република Српска 08.03.2022 | 16:54
Мектић прозвао Кошарца: Покажи резултате рада

- У недостатку властитих резултата министар спољне трговине и економских односа БиХ Сташа Кошарац скоро читав свој мандат се бави искључиво претходним сазивом Савјета министара, каже Драган Мектић, члан Главног одора СДС.

Ја га позивам, поручио је Мектић, да јавно изађе и  каже које су то кључне ствари које је он урадио за вријеме свога мандата.

„Прича о наводном нераду ранијег Савјета министара и критикама на рачун министра којег је наслиједио у Министарству спољне трговине и економских односа Мирка Шаровића, долази искључиво из разлога што  Кошарац нема ништа да каже о свом раду и евентуалним успјесима у његовом мандату“, наводи Мектић.

Према његовим ријечима Кошарац не би анализирао и бавио се стварима које су се дешавале прије пет или седам година, да има било шта чиме би се могао похвалити.

Мектић каже да Кошарац сада из љубоморе настоји поништити  резултат претходног министра. 

„Напросто он је као министар урушио и неколико стратешких ствари које су биле направљене за вријеме мандата Мирка Шаровића, у погледу извоза меса из БиХ, извоза воћа итд. Кошарац је то упропастио и зауставио чиме је знатно отежао положај домаћим произвођачима меса и воћа“, напоменуо је Мектић.

Он каже да Кошарац за чији се име вежу скандали и афере, како у приватном, тако и у јавном животу, нема ни морално, ни политичко право да било коме држи лекције.

„Треба подсјетити да је и сам предсједник СНСД Милорад Додик, након неколико Кошарчевих афера, рекао да је он потписао крај своје политичке каријере“, наводи Мектић. 

Истиче да Кошарац због тога што је покушавао нанијети штету Републици Српској нема право да коментарише изјаве људи који су стварали Републику Српску.

„У политичком смислу то је човјек који је покушао да нанесе огромну штету РС јер је био у групи бх. квазинтелектуалца који су писали нови устав Босне и Херцеговине у коме нема Републике Српске“, подсјетио је Мектић.

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Мислим

08.03.2022 15:59

Да тудји рад не био требао коменатарисат онај који ниста не ради ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђ. Б.

08.03.2022 17:39

Очигледно ти немаш чиме мислити. Да си прочитао текст до краја схватио би да је и ГОСПОДИН Мектић рекао исто то. ?

Name

Борац

08.03.2022 19:29

Клосарац је пуно урадио. Славио Добровољацку,купио стан у Требињу,има хотел,отјерао зену,поновосе озенио....

Name

Ипе

08.03.2022 17:16

Шаровић је "добио" квоте од Руса,Турака и ЕУ за извоз,да овај Клошарац не може те бројеве правилно ни изговорити,превише му нула иза "цифре"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

08.03.2022 17:44

Нема Косарац Ста коментсриссти, он је велика гњида ! Нека се сакрије у мисију рупу! Незналица и глуп цовјек то је Косарац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крушко

08.03.2022 19:35

Кошарац је шупак, само такав,нико не спори... Али, покажи и ти своје резултате, Мектићу, царе... За твојег вакта, осим силног твог хвалисања, не видјесмо нити једног ухапшеног. Или ниси знао командовати, или ниси имао коме, или је и теби муха на капи, па си се стиснуо... Вријеме ће показати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источно Ново Сарајево

08.03.2022 19:49

Кошарац је велика Додикова грешка и ако мисли добити изборе мораће га удаљити са сцене. Нек се Сташа бави оним што му највише приличи,разарањима старих и склапањима нових бракова.И богаћењем ... Једног дана ће видјети да му су му потаман два метра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.03.2022 20:52

Каква два метра, човек метар и фртаљ...

Name

Гандаф

08.03.2022 20:26

Па ста ти Мектицу прицас? Ти бас ниста урадио ниси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТхеПассангер

09.03.2022 14:15

Јој види Мектића... Оно се нашло да било коме шта прича. Нека се слика по сарајевским теретанама

ОДГОВОРИТЕ