Mektić prozvao Košarca: Pokaži rezultate rada

- Кošarac za čiji se ime vežu skandali i afere, kako u privatnom, tako i u javnom životu, nema ni moralno, ni političko pravo da bilo kome drži lekcije, navodi Mektić.

Republika Srpska 08.03.2022 | 16:54
Mektić prozvao Košarca: Pokaži rezultate rada

- U nedostatku vlastitih rezultata ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Кošarac skoro čitav svoj mandat se bavi isključivo prethodnim sazivom Savjeta ministara, kaže Dragan Mektić, član Glavnog odora SDS.

Ja ga pozivam, poručio je Mektić, da javno izađe i  kaže koje su to ključne stvari koje je on uradio za vrijeme svoga mandata.

„Priča o navodnom neradu ranijeg Savjeta ministara i kritikama na račun ministra kojeg je naslijedio u Ministarstvu spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirka Šarovića, dolazi isključivo iz razloga što  Кošarac nema ništa da kaže o svom radu i eventualnim uspjesima u njegovom mandatu“, navodi Mektić.

Prema njegovim riječima Кošarac ne bi analizirao i bavio se stvarima koje su se dešavale prije pet ili sedam godina, da ima bilo šta čime bi se mogao pohvaliti.

Mektić kaže da Кošarac sada iz ljubomore nastoji poništiti  rezultat prethodnog ministra. 

„Naprosto on je kao ministar urušio i nekoliko strateških stvari koje su bile napravljene za vrijeme mandata Mirka Šarovića, u pogledu izvoza mesa iz BiH, izvoza voća itd. Кošarac je to upropastio i zaustavio čime je znatno otežao položaj domaćim proizvođačima mesa i voća“, napomenuo je Mektić.

On kaže da Кošarac za čiji se ime vežu skandali i afere, kako u privatnom, tako i u javnom životu, nema ni moralno, ni političko pravo da bilo kome drži lekcije.

„Treba podsjetiti da je i sam predsjednik SNSD Milorad Dodik, nakon nekoliko Кošarčevih afera, rekao da je on potpisao kraj svoje političke karijere“, navodi Mektić. 

Ističe da Кošarac zbog toga što je pokušavao nanijeti štetu Republici Srpskoj nema pravo da komentariše izjave ljudi koji su stvarali Republiku Srpsku.

„U političkom smislu to je čovjek koji je pokušao da nanese ogromnu štetu RS jer je bio u grupi bh. kvazintelektualca koji su pisali novi ustav Bosne i Hercegovine u kome nema Republike Srpske“, podsjetio je Mektić.

(BN)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Mislim

08.03.2022 15:59

Da tudji rad ne bio trebao komenatarisat onaj koji nista ne radi ...

ODGOVORITE
Name

Đ. B.

08.03.2022 17:39

Očigledno ti nemaš čime misliti. Da si pročitao tekst do kraja shvatio bi da je i GOSPODIN Mektić rekao isto to. ?

Name

Borac

08.03.2022 19:29

Klosarac je puno uradio. Slavio Dobrovoljacku,kupio stan u Trebinju,ima hotel,otjerao zenu,ponovose ozenio....

Name

Ipe

08.03.2022 17:16

Šarović je "dobio" kvote od Rusa,Turaka i EU za izvoz,da ovaj Klošarac ne može te brojeve pravilno ni izgovoriti,previše mu nula iza "cifre"

ODGOVORITE
Name

Istina

08.03.2022 17:44

Nema Kosarac Sta komentsrissti, on je velika gnjida ! Neka se sakrije u misiju rupu! Neznalica i glup covjek to je Kosarac!

ODGOVORITE
Name

Kruško

08.03.2022 19:35

Košarac je šupak, samo takav,niko ne spori... Ali, pokaži i ti svoje rezultate, Mektiću, care... Za tvojeg vakta, osim silnog tvog hvalisanja, ne vidjesmo niti jednog uhapšenog. Ili nisi znao komandovati, ili nisi imao kome, ili je i tebi muha na kapi, pa si se stisnuo... Vrijeme će pokazati!

ODGOVORITE
Name

Istočno Novo Sarajevo

08.03.2022 19:49

Košarac je velika Dodikova greška i ako misli dobiti izbore moraće ga udaljiti sa scene. Nek se Staša bavi onim što mu najviše priliči,razaranjima starih i sklapanjima novih brakova.I bogaćenjem ... Jednog dana će vidjeti da mu su mu potaman dva metra...

ODGOVORITE
Name

re

08.03.2022 20:52

Kakva dva metra, čovek metar i frtalj...

Name

Gandaf

08.03.2022 20:26

Pa sta ti Mekticu pricas? Ti bas nista uradio nisi.

ODGOVORITE
Name

ThePassanger

09.03.2022 14:15

Joj vidi Mektića... Ono se našlo da bilo kome šta priča. Neka se slika po sarajevskim teretanama

ODGOVORITE