Шукало: Политика СНСД је да проводе пријетње Додика

У ситуацији када због немогућности запослења становништво масовно одлази из Републике Српске највећа издаја националних интереса је саботирање инвестиција и отварања нових радних мјеста, поручио је Борис Шукало, члан Главног одбора СДС.

Република Српска 07.03.2022 | 14:27
Шукало: Политика СНСД је да проводе пријетње Додика

Он је каже да се горко варају сви они који мисле да ће саботирајући пројекте у Бањалуци добити политичке поене.

„У Бањалуци, али нажалост и у Републици Српској у последњих десетак година није отворен ниједан озбиљнији производни погон. СНСД који је владајућа странка у РС и БиХ, не само да не покушава довести инвеститоре  у Српску, него чине све да до тога не дође“, рекао је Шукало.

Најбољи доказ за то је, наводи Шукало, недавна одлука скупштинске већине града Бањалуке, предвођене СНСД-ом, да одбије да се на дневни ред сједнице уврсти улагање италијанских инвеститора у пословну зону Рамићи, које би довело до отварања 300 нових радних мјеста.
  
На сцени је, истиче Шукало, једна сулуда политика усмјерена против властитог народа.

„Народ није луд да не види да се дјеловање скупштинске већине у Бањалуци, коју предводи СНСД, није помакло даље од спровођења пријетњи које је Бањалучанима  у изборној ноћи упутио Милорад Додик, предсједник СНСД“, каже Шукало.

Још један доказ за то су, напомиње он, покушаји да се од стране СНСД саботира изградња парка у Бањалуци.

„ Ако су против изградње производних постројења и паркова питамо их шта они заправо хоће? Питамо СНСД да ли они желе да Бањалуке буде град коцкарница, кладионица и порока, или град познат по спорту и привреди као што је то било прије него што су они дошли на власт“, упитао је Шукало.

(БН)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Добојац

07.03.2022 14:04

Опозиција би била знатно јача да је Борис Шукало посланик.Ради се о паметном и храбром човјеку и непоколебљивом борцу против режима и оданом члану СДС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.03.2022 16:37

Неки кретен из власти пита неки дан шта ће парк доприњети граду. Шта одговорити

Name

Борац

07.03.2022 19:32

Браво Сукало!

Name

Зоом

07.03.2022 14:05

Е мој Шукало, тебе ни у твојој улици, ма не улици, сокаку или у хаустору не доживљавају озбиљно. Ти мислиш да си неки фактор? Оно, јуче ушао у политику, па као ти данас неког нападаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок, ето треба да хвали

07.03.2022 15:39

Сектаске нељудске изроде, попут тебе

Name

Дзодзо

07.03.2022 14:06

Историја је показала,да само револуција или свеопста побуна,мозе срусити и отјерати заувијек ове сељацине неписмене из овога насег лијепог града у њихове пецине одакле су досли...Нема предаје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види то народ

07.03.2022 14:19

Али,и даље ћути,тако да је народ већи кривац од ове криминалне пљачкашке власти. Ником нормалном није јасно,како таква власт уопште опстаје,а поготово,на који начин добија изборе. Дајте,ОПОЗИЦИЈО,позовите народ на улице да једном заувијек растјерамо багру која нас уништи,више од рата!!! Иначе,ћете и ви бити кажњени на изборима.Ако ништа нисте способни учинити,будите часни,па дајте оставке.Како се не стидите примати плате,а не чинити ништа у корист народа?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

07.03.2022 14:49

ЦНЦД је црвена секта коју води миле Ронхилл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМО СВИ НА УЛИЦУ

07.03.2022 14:52

ЈЕДИНО ФУКАРЕ ОТЈЕРАТИ КОЈИ СУ НАУЦИЛИ КРАСТИ И ЛОПОВЛУК РСДИТИ У ОПСТИНИ И НА СВИМ НИВОИМА ВЛАСТИ.. прво фукару додига и његове дупелизце.. Потјерати.. ТО ЈЕ БСХАТА НЕПИСМЕНА НЕОБРСЗОВАНА СТОКА..Е НАРОДЕ АКО САД ДАДЕТЕ ГКАСОВЕ ДОДИГУ И ЊЕГОВИМ ПОДРЕПАСИМА.. ОНДА ПРОПАДАЈ ТЕ НАРОДЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Улица

07.03.2022 15:31

Па ја сам сваки дан на улици, али видиш да не вриједи.

Name

НАРОД ЈЕ НЕПИСМЕН

07.03.2022 14:55

ТАЈ МАРОД У РС А И ЦЈЕЛОЈ БИХ . ТО ЈЕ НАЈ НИЗОЈ ТАЦЦИ.. МИНИМУМА.. НЕОБРСЗОВАНОСТИ.. И НАРОДЕ НЕТРЕБА ВАМ НИСТС ДАТИ.. ЈОС ГОРЕ И ГОРЕ ВАМ ТРЕБА.. И ТО ВАМ. ЈЕ ПРЕВИСЕ СТО ИМАТЕ.. дијаспора минцхен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко БЛ

07.03.2022 14:58

Њима треба град гдје це да се само смрце кокаин,јер црвена секта ниста друго и не зна .То им је вец разрађен бизнис са Костресевицем,Игором И осталом свитом..све го кримос до кримоса,постали смо као Колумбија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXXЛ

07.03.2022 16:30

Додик је под сеоским шаторима окупио неписмене сеоске лопове из цијеле РС и довео их у Бањалуку. Својом и њиховом бахатошћу је уклонио из институција стручне, поштене и способне људе, посебно бањалучане сбог комплекса према граду. Сличну ситуацију је устројио у свим локалним управама. Резултатсвега тога је приватни факултети да криминалци додију дипломе и засједу на функције. Примјер: Миле Радишић из седмог разреда отишао у војску, Каја крао телад по мркоњићким селима итд. У све полицијске и правосудне институције су постављени окорели криминалци нарко дилери. Ко им се супротстави зна се шта му се деси. Дошли смо у ситуацију да је један читав град под санкцијема. Честити и поштени Илићи из крупе на Врбасу разарају спор, културу и привреду Бањалуке.

Name

Татар

07.03.2022 17:22

Његове претње су испразне немају никакво упористе осим Ронхилово незнање па у том незнању прави одвале којима се цитав свет смеје а он мисли нека фаца а у ствари он це највисе стете имати од свог незнања.Пукни зоро.

Name

Борац

08.03.2022 17:17

Схватице овај испацени народ стаму ови лопови раде, само се бојим да небуде касно па ово је горе него за Цаусеског у Румуни

Name

!

07.03.2022 18:22

Овакав млад,паметан, са срцем лава мам треба у скупштини! Само напријед Боки

ОДГОВОРИТЕ