Šukalo: Politika SNSD je da provode prijetnje Dodika

U situaciji kada zbog nemogućnosti zaposlenja stanovništvo masovno odlazi iz Republike Srpske najveća izdaja nacionalnih interesa je sabotiranje investicija i otvaranja novih radnih mjesta, poručio je Boris Šukalo, član Glavnog odbora SDS.

Republika Srpska 07.03.2022 | 14:27
Šukalo: Politika SNSD je da provode prijetnje Dodika

On je kaže da se gorko varaju svi oni koji misle da će sabotirajući projekte u Banjaluci dobiti političke poene.

„U Banjaluci, ali nažalost i u Republici Srpskoj u poslednjih desetak godina nije otvoren nijedan ozbiljniji proizvodni pogon. SNSD koji je vladajuća stranka u RS i BiH, ne samo da ne pokušava dovesti investitore  u Srpsku, nego čine sve da do toga ne dođe“, rekao je Šukalo.

Najbolji dokaz za to je, navodi Šukalo, nedavna odluka skupštinske većine grada Banjaluke, predvođene SNSD-om, da odbije da se na dnevni red sjednice uvrsti ulaganje italijanskih investitora u poslovnu zonu Ramići, koje bi dovelo do otvaranja 300 novih radnih mjesta.
  
Na sceni je, ističe Šukalo, jedna suluda politika usmjerena protiv vlastitog naroda.

„Narod nije lud da ne vidi da se djelovanje skupštinske većine u Banjaluci, koju predvodi SNSD, nije pomaklo dalje od sprovođenja prijetnji koje je Banjalučanima  u izbornoj noći uputio Milorad Dodik, predsjednik SNSD“, kaže Šukalo.

Još jedan dokaz za to su, napominje on, pokušaji da se od strane SNSD sabotira izgradnja parka u Banjaluci.

„ Ako su protiv izgradnje proizvodnih postrojenja i parkova pitamo ih šta oni zapravo hoće? Pitamo SNSD da li oni žele da Banjaluke bude grad kockarnica, kladionica i poroka, ili grad poznat po sportu i privredi kao što je to bilo prije nego što su oni došli na vlast“, upitao je Šukalo.

(BN)

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

Dobojac

07.03.2022 14:04

Opozicija bi bila znatno jača da je Boris Šukalo poslanik.Radi se o pametnom i hrabrom čovjeku i nepokolebljivom borcu protiv režima i odanom članu SDS!

ODGOVORITE
Name

Re

07.03.2022 16:37

Neki kreten iz vlasti pita neki dan šta će park doprinjeti gradu. Šta odgovoriti

Name

Borac

07.03.2022 19:32

Bravo Sukalo!

Name

Zoom

07.03.2022 14:05

E moj Šukalo, tebe ni u tvojoj ulici, ma ne ulici, sokaku ili u haustoru ne doživljavaju ozbiljno. Ti misliš da si neki faktor? Ono, juče ušao u politiku, pa kao ti danas nekog napadaš.

ODGOVORITE
Name

Jok, eto treba da hvali

07.03.2022 15:39

Sektaske neljudske izrode, poput tebe

Name

Dzodzo

07.03.2022 14:06

Istorija je pokazala,da samo revolucija ili sveopsta pobuna,moze srusiti i otjerati zauvijek ove seljacine nepismene iz ovoga naseg lijepog grada u njihove pecine odakle su dosli...Nema predaje

ODGOVORITE
Name

Vidi to narod

07.03.2022 14:19

Ali,i dalje ćuti,tako da je narod veći krivac od ove kriminalne pljačkaške vlasti. Nikom normalnom nije jasno,kako takva vlast uopšte opstaje,a pogotovo,na koji način dobija izbore. Dajte,OPOZICIJO,pozovite narod na ulice da jednom zauvijek rastjeramo bagru koja nas uništi,više od rata!!! Inače,ćete i vi biti kažnjeni na izborima.Ako ništa niste sposobni učiniti,budite časni,pa dajte ostavke.Kako se ne stidite primati plate,a ne činiti ništa u korist naroda?!

ODGOVORITE
Name

Tako je

07.03.2022 14:49

CNCD je crvena sekta koju vodi mile Ronhill.

ODGOVORITE
Name

SAMO SVI NA ULICU

07.03.2022 14:52

JEDINO FUKARE OTJERATI KOJI SU NAUCILI KRASTI I LOPOVLUK RSDITI U OPSTINI I NA SVIM NIVOIMA VLASTI.. prvo fukaru dodiga i njegove dupelizce.. Potjerati.. TO JE BSHATA NEPISMENA NEOBRSZOVANA STOKA..E NARODE AKO SAD DADETE GKASOVE DODIGU I NJEGOVIM PODREPASIMA.. ONDA PROPADAJ TE NARODE..

ODGOVORITE
Name

Ulica

07.03.2022 15:31

Pa ja sam svaki dan na ulici, ali vidiš da ne vrijedi.

Name

NAROD JE NEPISMEN

07.03.2022 14:55

TAJ MAROD U RS A I CJELOJ BIH . TO JE NAJ NIZOJ TACCI.. MINIMUMA.. NEOBRSZOVANOSTI.. I NARODE NETREBA VAM NISTS DATI.. JOS GORE I GORE VAM TREBA.. I TO VAM. JE PREVISE STO IMATE.. dijaspora minchen

ODGOVORITE
Name

Marko BL

07.03.2022 14:58

Njima treba grad gdje ce da se samo smrce kokain,jer crvena sekta nista drugo i ne zna .To im je vec razrađen biznis sa Kostresevicem,Igorom I ostalom svitom..sve go krimos do krimosa,postali smo kao Kolumbija..

ODGOVORITE
Name

XXXL

07.03.2022 16:30

Dodik je pod seoskim šatorima okupio nepismene seoske lopove iz cijele RS i doveo ih u Banjaluku. Svojom i njihovom bahatošću je uklonio iz institucija stručne, poštene i sposobne ljude, posebno banjalučane sbog kompleksa prema gradu. Sličnu situaciju je ustrojio u svim lokalnim upravama. Rezultatsvega toga je privatni fakulteti da kriminalci dodiju diplome i zasjedu na funkcije. Primjer: Mile Radišić iz sedmog razreda otišao u vojsku, Kaja krao telad po mrkonjićkim selima itd. U sve policijske i pravosudne institucije su postavljeni okoreli kriminalci narko dileri. Ko im se suprotstavi zna se šta mu se desi. Došli smo u situaciju da je jedan čitav grad pod sankcijema. Čestiti i pošteni Ilići iz krupe na Vrbasu razaraju spor, kulturu i privredu Banjaluke.

Name

Tatar

07.03.2022 17:22

Njegove pretnje su isprazne nemaju nikakvo uporiste osim Ronhilovo neznanje pa u tom neznanju pravi odvale kojima se citav svet smeje a on misli neka faca a u stvari on ce najvise stete imati od svog neznanja.Pukni zoro.

Name

Borac

08.03.2022 17:17

Shvatice ovaj ispaceni narod stamu ovi lopovi rade, samo se bojim da nebude kasno pa ovo je gore nego za Causeskog u Rumuni

Name

!

07.03.2022 18:22

Ovakav mlad,pametan, sa srcem lava mam treba u skupštini! Samo naprijed Boki

ODGOVORITE