Станивуковић тражи ванредну сједницу Скупштине града

Градоначелник Драшко Станивуковић затражио је одржавање ванредне сједнице Скупштине града Бање Луке на којој би се расправљало о инвестицијама у Бањој Луци.

Република Српска 07.03.2022 | 12:05
Станивуковић тражи ванредну сједницу Скупштине града

Ово је тачка од изузетне важности за привредни развој Бање Луке, а како предложена продаја производне хале у Пословној зони у Рамићима није ни дошла на дневни ред посљедње двије сједнице градског парламента – затражено је да инвестиције и улагање у Бању Луку буду тема посебне сједнице.

У вези са потенцијалним инвестицијама и улагању у Бању Луку, градоначелник поново позива на састанак како одборнике скупштинске већине, тако и руководство Републике Српске.

Подсјећамо да је прошле седмице након што је са дневног реда сједнице Скупштине Града повучена тачка која се односи на продају хале у Рамићима, градоначелник напустио сједницу и лично са сарадницима однио позив за састанак у Палату Републике.

Том приликом је подсјетио да је од почетка мандата, за годину и два мјесеца, укупно 11 позива упућено на адресу како предсједнице Републике тако и предсједника Владе Републике Српске да дођу на разговор, али нису се одазвали.

Нагласио је да је питање радних мјеста и улагање у пословну зону „Рамићи“ општи јавни интерес, не само града него цијеле Републике.

Напомињемо да је продаја производне хале у Рамићима предложена лицитацијом, на којој могу учествовати сви занитересовани инвеститори. Градска администрација на челу са градоначелником обавила је више разговора са инвеститорима, страним и домаћим, који су исказали интересовање за улагање у пословну зону.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

МИЛОРАД

07.03.2022 12:34

ШТА ЋЕ МУ "ВАНРЕДНА" СЈЕДНИЦА, КАД НИ ЈЕДНУ РЕДОВНУ НИСУ ОДРЖАЛИ И ЗАВРШИЛИ КАКО ТРЕБА, ПРИЈЕ БИ СЕ РЕКЛО ДА СВИМА ЊИМА У БАЊОЈ ЛУЦИ ТРЕБА "ВАНРЕДНО СТАЊЕ" !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

07.03.2022 12:59

Спусти лопту градонацелнице, из празне пуске се непуца. Велике инвестицоје могу, кад дрзава одреси кесу. А ви сте сви посвадјани измедју себе. Све вас је муцно гледати и слусати, ви сте једни обицни баксузи, махалкусе, непристојни цовецуљци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.03.2022 14:24

Надам се да мислис на дјајица,амидзица и остраца нозева.

Name

анна

07.03.2022 14:52

Издрзи Драско до октобра, тад неце висе вазити милокрадове претње, које је јавно упутио, кад је изгубио изборе у Бања Луци. Или поднеси оставку и нека поново бирају. Сигурно неце имати висе вецину!

ОДГОВОРИТЕ