Додик саучесник доношења штетних одлука по Српску

Својим бјежањем са сједница и непредузимањем било чега да заштити Републику Српску, Додик и екипа су директни саучесници у доношења штетних одлука по Републику Српску, изјавио је предсједник Мирко Шаровић поводом упућивања инструкције Предсједништва БиХ дипломатско-конзуларној мрежи у вези поступања са кризом у Украјини.

Република Српска 07.03.2022 | 11:17
Додик саучесник доношења штетних одлука по Српску

„Напуштањем сједнице Додик је пустио друга два члана Предсједништва да са два гласа за, донесу своје одлуке, умјесто да је остао и потегао питање виталног националног интереса, као што је то знао учинити на много мање важним питањима.“ – истакао је Шаровић.

Сада, каже предсједник СДС, потпуним и бесомучним  лажима и замјеном теза покушава да сакрије своје погубне потезе. 

„Умјесто да ради посао за који је задужен и заштити Републику Српску, он бјежи са сједнице и пушта да друга два члана Предсједништва раде шта хоће и да у потпуности преузму контролу над институцијом која доноси тако важне одлуке и то у овако кризном времену.“ – нагласио је Шаровић. 

Он је поручио да је управо Предсједништво БиХ  задужено за спољну политику и све по питању Украјине ради  се искључиво на њихов захтјев и то управо онако како је Додик, својим бјежањем са сједнице - пустио да деси.

„Покушај пребацивања кривице на друге особе у ланцу прослијеђивања инструкције ове, највише државне институције,  је класично подметање кукавичијег јајета од стране Додика и његових сарадника задужених за свакодневне  обмане јавности.“ – закључио је Шаровић. 

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Мики

07.03.2022 10:25

Изгледа да је г Шаровић коначно сконтао Додика да хоће зијанити РС а он све ради по нечијој упути

ОДГОВОРИТЕ
Name

Најгори

07.03.2022 10:27

Милокрад Бурле , Дудук Ронхилл је енглески плаћеник исти као Стипе Месић , кад уништи РС рећи ће да је свој задатак обавио и захвалиће се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само је језик остао

07.03.2022 10:30

Доди и сектасима

ОДГОВОРИТЕ
Name

1111

07.03.2022 10:31

Мирко, сваком је јасно да Миле Додик не ради свој посао. Никад није радио за корист народа и Републике Српске. Међутим, и то шо ти радиш и свкодневно се бавиш само Милом Додиком је бескорисно. Уради нешто да се опозиција организује како треба и да Додика побиједите на изборима. Неможеш ти промјенити памет Додику, али би требао да се позабавиш са СДС-ом, јер такакав какав је сад неће добро проћи на изборима. Вас старије у СДС народ гледа кроз исте наочале као и Додика и стиче се утисак да не желите преузети власт, јер вам постојећа ситуација одговара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре1111

08.03.2022 06:50

Свака на мјесту.Нема он појма ко и његови претходници, када је народ у питању.А и те како зна колико и гдје има лове.У Централној банци ту има ливе за најближе. И рећи ће редовно дошли без политичког његовог утицаја.

Name

Годинама

07.03.2022 11:32

Ради против...на све пристаје...лову у џеп трпа...народе ко те ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

07.03.2022 11:45

Ма и ви сте ту негде јер нисте ниста урадили да га спреците.

Name

Мирослав

07.03.2022 13:01

Циме се ви имате за похвалити за васег вакта? Како нам је, сецамо се а и данас је исто као да сте ви владари. Престаните се глодјати, нападати, свадјати, досадили сте и Богу и народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОY

07.03.2022 16:02

Такав је договор и био ДодиГ,, Ја одустајем а ви урадите шта треба,,.

ОДГОВОРИТЕ