Београд: Младић рањен у пуцњави на Аутокоманди

- У јутрошњој пуцњави на Аутокоманди рањен је један младић, који је превезен у Ургентни центар, а на месту пуцњаве извршен је полицијски увиђај, речено је Тањугу у МУП-у.

Србија 05.03.2022 | 09:57
Београд: Младић рањен у пуцњави на Аутокоманди

Полиција интензивно трага за починиоцем који је у бекству.

Београдски медији раније су пренели да је двадесетогодишњи М.К. рањен у ногу јутрос у 7.10 након туче четворице младића у једном ресторану на Аутокоманди, преноси Тањуг.

Како преносе београдски медији, претпоставља се да су четворица мушкарца међу којима је и рањени младић сједели у ресторану, као и да је била једна дјевојка.

- Сумња се да нису сједели за истим столом и да је дошло до свађе,можда због дјевојке, а потом и туче. У једном тренутку један од мушкараца је пуцао и ранио младића . Двојица нападача су након пуцања побегла - објаснио је извор Информера упознат са случајем.

(БН Фото: сцреенсхот Пинк тв) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А и та

05.03.2022 09:11

Популаризација мафије на Балкану. Казу људи да се негативне исторјиске лицности не би требале ни помињати, али ето опет како цес разликоват, ако не знас ста је ... За њих су нека мала мјеста односно опис као негативно, ако бас треба знати са опозивом, а не да се то допадне ... Тако и ова разбојниства ... Није то суперстар, вец ругло и срамота ...

ОДГОВОРИТЕ