Beograd: Mladić ranjen u pucnjavi na Autokomandi

- U jutrošnjoj pucnjavi na Autokomandi ranjen je jedan mladić, koji je prevezen u Urgentni centar, a na mestu pucnjave izvršen je policijski uviđaj, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Srbija 05.03.2022 | 09:57
Beograd: Mladić ranjen u pucnjavi na Autokomandi

Policija intenzivno traga za počiniocem koji je u bekstvu.

Beogradski mediji ranije su preneli da je dvadesetogodišnji M.K. ranjen u nogu jutros u 7.10 nakon tuče četvorice mladića u jednom restoranu na Autokomandi, prenosi Tanjug.

Kako prenose beogradski mediji, pretpostavlja se da su četvorica muškarca među kojima je i ranjeni mladić sjedeli u restoranu, kao i da je bila jedna djevojka.

- Sumnja se da nisu sjedeli za istim stolom i da je došlo do svađe,možda zbog djevojke, a potom i tuče. U jednom trenutku jedan od muškaraca je pucao i ranio mladića . Dvojica napadača su nakon pucanja pobegla - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

(BN Foto: screenshot Pink tv) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

A i ta

05.03.2022 09:11

Popularizacija mafije na Balkanu. Kazu ljudi da se negativne istorjiske licnosti ne bi trebale ni pominjati, ali eto opet kako ces razlikovat, ako ne znas sta je ... Za njih su neka mala mjesta odnosno opis kao negativno, ako bas treba znati sa opozivom, a ne da se to dopadne ... Tako i ova razbojnistva ... Nije to superstar, vec ruglo i sramota ...

ODGOVORITE