Пронађена трудница, породила се у Љубовији у Србији

Полицајци су, након краће потраге по пријави нестанка, у Станатовићима код Братунца пронашли трудницу са симптомима порођаја која је транспортована до најближег породилишта у сусједној Љубовији у Србији гдје је родила здравог дјечака.

Република Српска 04.03.2022 | 11:55
Пронађена трудница, породила се у Љубовији у Србији

Полицијској станици Братунац јуче у 11.45 часова пријављено је да се из породичне куће лица чији су иницијали М.Ј. из Братунца у непознатом правцу удаљила његова невјенчана супруга чији су иницијали Д.Л. из Милића, а која је у деветом мјесецу трудноће, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Код труднице су се прије удаљења од куће појавили симптоми порођаја.

"По пријави су хитно поступили полицијски службеници из Братунца, који су обавијестили и Дом здравља у Братунцу. Након краће потраге, лице Д.Л. пронађено је у грмљу, на удаљености око два километра од породичне куће, одакле је санитетским возилом превезена до породилишта у Љубовији гдје је родила здравог дјечака", наводи се у саопштењу. 

(Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БОБ РОЦК

04.03.2022 14:44

Добри су, у најближе породилиште у другој држави, толико о доступности здр. сектора у РС, како смо добро организовани и покривени, море....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадна

04.03.2022 15:00

Није побјегла од добра натјерала је нека невоља из тог њеног несрецног брака нека јој је бог на помоци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мед.радник

04.03.2022 16:34

Жива,здрава била са својим дјечаком. Која је тебе невоља натјерала на такав чин,добро сигурно није?!

ОДГОВОРИТЕ