Pronađena trudnica, porodila se u Ljuboviji u Srbiji

Policajci su, nakon kraće potrage po prijavi nestanka, u Stanatovićima kod Bratunca pronašli trudnicu sa simptomima porođaja koja je transportovana do najbližeg porodilišta u susjednoj Ljuboviji u Srbiji gdje je rodila zdravog dječaka.

Republika Srpska 04.03.2022 | 11:55
Pronađena trudnica, porodila se u Ljuboviji u Srbiji

Policijskoj stanici Bratunac juče u 11.45 časova prijavljeno je da se iz porodične kuće lica čiji su inicijali M.J. iz Bratunca u nepoznatom pravcu udaljila njegova nevjenčana supruga čiji su inicijali D.L. iz Milića, a koja je u devetom mjesecu trudnoće, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Кod trudnice su se prije udaljenja od kuće pojavili simptomi porođaja.

"Po prijavi su hitno postupili policijski službenici iz Bratunca, koji su obavijestili i Dom zdravlja u Bratuncu. Nakon kraće potrage, lice D.L. pronađeno je u grmlju, na udaljenosti oko dva kilometra od porodične kuće, odakle je sanitetskim vozilom prevezena do porodilišta u Ljuboviji gdje je rodila zdravog dječaka", navodi se u saopštenju. 

(Srna) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

BOB ROCK

04.03.2022 14:44

Dobri su, u najbliže porodilište u drugoj državi, toliko o dostupnosti zdr. sektora u RS, kako smo dobro organizovani i pokriveni, more....

ODGOVORITE
Name

Jadna

04.03.2022 15:00

Nije pobjegla od dobra natjerala je neka nevolja iz tog njenog nesrecnog braka neka joj je bog na pomoci

ODGOVORITE
Name

Med.radnik

04.03.2022 16:34

Živa,zdrava bila sa svojim dječakom. Koja je tebe nevolja natjerala na takav čin,dobro sigurno nije?!

ODGOVORITE