Шок оптужбе Аце Лукаса на рачун Оље Ковачевић: Само преко мене мртве може Лукас!

Фолкер Аца Лукас, продуцент Саша Мирковић, Саша Николић, аутор песме "Оскар" и певачица Кристина Кија Коцкар појавили су се на конференцији за медије, а повод је избор за српског представника за песму Евровизије.

Забава 01.03.2022 | 17:34
Шок оптужбе Аце Лукаса на рачун Оље Ковачевић: Само преко мене мртве може Лукас!

Саша Мирковић се први обратио присутним представницима медија.

"Док смо долазили овде појавио се још један проблем на РТС. Односи се на клавир који треба да буде део наступа Аце Лукаса, односно Лукас треба да седи за клавиром који је стигао из Словеније. Они немају рампу која може да подигне више од 100 килограма, а наш клавир је тежак 595 килограма и 300 грама. Мени није јасно да таква продукција није способна да подигне клавир. Уколико буде све транспарентно, спремамо нешто несвакидашње", тврди Саша Мирковић, док се Лукас надовезао:

"Довели смо девојке из Италије. Направили смо добре стандарде за наш наступ. Имамо жељу да победимо и да одемо да представљамо Србију. То је жеља сваког грађанина ове земље. Конкурс је био јавни и ми смо се кандидовали, прошли смо и сад покушавају да нам подметну пред наступ. Прво је стигла тужба, па сад клавир не могу да подигну..."

Аца се потом дотакао уреднице спортско-забавног програма Оливере Ковачевић.

"Кад смо још прошле године јавили да ћемо се пријавити, госпођа главна и одговорна или неодговорна уредница, како хоћете, Оливера Ковачевић рекла је: 'Може само преко мене мртве да оде Аца Лукас'. Аца Лукас не даје паре да оде на Евровизију, он иде на такмичење да победи или не, али не плаћа одлазак јер се одлазак на Евровизију не плаћа. Коме се плаћа, то ће вам рећи Оливера. Ове године вам гарантујем да ће отићи представник који неће платити Оливери. Она ће рећи који су то чланови жирија и имаће строгу контролу и онда ће отићи онај који је најбољи и за кога је публика гласала. Наше је легитимно право да можемо да одемо. Ми мислимо да имамо најбољу песму, ми знамо да сам ја најпопуларнији и да имам највеће шансе тамо. Сви би мени дали највише гласова, по мојој процени имамо најбољу песму", тврди Лукас.

Са РТС нису желели да коментаришу ове Лукасове оптужбе.

(Курир.рс Фото: Емилаија Јовановић/Еспресо)

Коментари / 0

Оставите коментар