Додик предводник корупције, нема право нападати друге

- Коначно се мора стати у крај томе да некога безочно оптужите за све и свашта и хладно одете! Па зар Ви који сте предводник корупције у овој земљи имате морално право да у било кога упирете прстом, казао је данас Мирко Шаровић, одговарајући на оптуже које је на његов рачун упутио предсједник СНСД Милорад Додик.

Република Српска 23.02.2022 | 20:14
Додик предводник корупције, нема право нападати друге

Шаровић каже да би Додик, умјесто што се бави ширењем неистина на рачун опозиције, требао да одговори ко је кривац за корупцију која је сваким даном све присутнија.

„Додик сада баца неке бомбе са неким стварима. Па то је смијешно. Господине одговарај за растућу корупцију у Републици Српској. Ти, твоја странка и твојих четрнаест трабаната сте одговорни за такво нешто и ти мораш да платиш цијену за то“, поручио је Шаровић. 

Он  је позвао Додика да умјесто што прича флоскуле пријави све што сматра да је корупција и криминал.

"Тих прича и флоскула смо се наслушали. Ја мислим да озбиљном човјеку као што је члан Предсједништва БиХ такве ствари не доликују. Он треба да се бави озбиљном политиком, а све оно што сматра да је криминал и корупција треба да пријави“, истакао је Шаровић.

Он каже да Додик добро зна да су Босна и Херцеговина и Република Српска у њој предводник корупције и криминала у подручју европског континента.

„Трећи смо на том списку, а 16 година Републику Српску води ова власт на челу са Додиком. Па да ли неко мисли да је то треће мјесто БиХ заслужила зато што је за такво нешто крива опозиција? Да ли ми располажемо ресурсима, да ли ми трошимо и злоупотребљавамо јавне ресурсе“, упитао је Шаровић. 

Па ваљда сваки нормалан човјек зна, додао је Шаровић, да је за то најодговорнија власт.

„Додик никада није дао одговор откуд ми на тој листи. Да ли то значи да су ови што су направили ту листу неодговорни“, напоменуо је Шаровић.

Топло препоручујем, каже Шаровић, да Додик, који је казао све ове оптужбе против Српске демократске странке, тужи СДС да је узела неке наводне паре, јер би то онда, додаје он, било најпоштеније. 

„Коначно треба сузити тај простор и стати у крај томе да ви можете некога тако безочно да оптужујете за све и свашта и онда хладно одете“, категоричан је Шаровић.

Шаровић наводи да је ноторна лаж и Додикова тврдња да је у његовом обезбјеђењу било лице које је на потјерници Интерпола, а које је оптужено за више убистава.

„Са неким особама које је он споменуо ја никада у животу нисам био, а камоли да су ме штитили. Треба подсјетити да је Додик и раније износио гнусне лажи о томе да мене чува ОБА и ОСА и да ме вози њихово возило“, подсјетио је Шаровић.

Шаровић каже да у недостатку правих аргумената Милорад Додик користи тактику - напад је најбоља одбрана.

„Нека Додик објасни зашто је овако тешка ситуација у Републици Српској,  гдје нас је завадио са цијелим свијетом, гдје води политику коју ће нас довести у суноврат. Он води политику сљепила која неће изаћи на добро за Републику Српску“, упозорио је Шаровић.

(БН) 

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Ре

23.02.2022 19:40

Шаровићу, недај му да се више задужује презадужену РС и да штампа новац, да га слаже гдје год пожели далеко од народни очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

24.02.2022 06:51

Додик само додик Ради нешто паметно Само измишљаш причаш глупости

Name

Татар

23.02.2022 19:45

Па за оно сто је он урадиоу РС за 10г пуно је за десеторицу зато он сад оптузује многе јер са себи не верује да је то он урадио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гандаф

23.02.2022 19:51

За тебе је Додик свјет измлисио, мани се ти Додика него види ста ти се десава са странком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.02.2022 22:55

Свако зна ста је са СДС странком и ко ју је растурио и кад !!!!!С тим да је СДС био и јаци и компактнији 97 него СНСД у овом тренутку!Видјецемо ста це остати од СНСД убудуце ,стета,а могао СНСД радити на добробити српског народа и бити упамцен по добру не по злу

Name

1111

24.02.2022 00:34

Гандафу јадни боље је за неке да странке, па и СДС да нестану, него да постану организација која продукује корупцију и друге похлепне активности. Ви уништавата основну вриједносну супстанцу Републике Српске, а увећавате неконтролисано своју имовину. На томе путу слијепо вас слиједе ваши трабанти и они који морају, јер сте их запослили мимо све људске критеријуме вриједности. Ако ти је жао Додика, ти му савјетуј да се повуче из полтичког хаоса који је сам створијо, јер да би ствари кренуле на боље прво мора он отићи.

Name

Робин

26.02.2022 21:21

Само да није криминалац и варалица унистио нас је тотално

Name

Основна Подјела политицара

23.02.2022 19:53

На оне који гледају ста се мозе На оне који гледају ста се не мозе ... Понекад треце стране могу користити овај модел или модле политика је једна дјелатност ... Тиме политицари и медији доста могу бити под цивилним самоконтролама, и контролама трезора ... Ви видите гдје сте у том ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аха

23.02.2022 19:58

Па Додик неполазе ником рацуне њему полазу он је главни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оцито теби

23.02.2022 23:14

То додје зумбирано ...

Name

Мирко

23.02.2022 20:01

Цути Саровицу ниси ни ти сјајан,сви се ви борите за себе,сви сте исти ево вец преко двадесет година,само гледате себе,а јадни народ испаста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.02.2022 23:08

А како би изгледало последњих 20 година да се не мозе трговати мандатима у Скупстини!!!!!И засто се не промјени Закон?????Коме онда странци помазу?????

Name

Борац

23.02.2022 20:55

Додиг је светки првак у лагању и крадји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апис

24.02.2022 04:37

СТА хладно да оде, дизи народ ако треба силом га отерати, све продаде да би купио бласт И пљацку наставио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нуто

24.02.2022 05:05

Ко вас не зна, скупо би вас платио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зизи

24.02.2022 05:43

Додик је борац. Он напада и лаје, а ти би савио репиц и бјезао. Како те није срамота да лапрдас сваки дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОY

24.02.2022 07:51

Додик управо пакује кофере за Русију, има искуства у ратном шверцу па да се нађе Путину при руци. Мало шале није на одмет мада ми је искрено жао оних који су погођени овим ратом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки Србац

24.02.2022 13:23

Мирко у праву си, организујте протесте, непрекидно ови ће нас уништити.

ОДГОВОРИТЕ