Dodik predvodnik korupcije, nema pravo napadati druge

- Кonačno se mora stati u kraj tome da nekoga bezočno optužite za sve i svašta i hladno odete! Pa zar Vi koji ste predvodnik korupcije u ovoj zemlji imate moralno pravo da u bilo koga upirete prstom, kazao je danas Mirko Šarović, odgovarajući na optuže koje je na njegov račun uputio predsjednik SNSD Milorad Dodik.

Republika Srpska 23.02.2022 | 20:14
Dodik predvodnik korupcije, nema pravo napadati druge

Šarović kaže da bi Dodik, umjesto što se bavi širenjem neistina na račun opozicije, trebao da odgovori ko je krivac za korupciju koja je svakim danom sve prisutnija.

„Dodik sada baca neke bombe sa nekim stvarima. Pa to je smiješno. Gospodine odgovaraj za rastuću korupciju u Republici Srpskoj. Ti, tvoja stranka i tvojih četrnaest trabanata ste odgovorni za takvo nešto i ti moraš da platiš cijenu za to“, poručio je Šarović. 

On  je pozvao Dodika da umjesto što priča floskule prijavi sve što smatra da je korupcija i kriminal.

"Tih priča i floskula smo se naslušali. Ja mislim da ozbiljnom čovjeku kao što je član Predsjedništva BiH takve stvari ne dolikuju. On treba da se bavi ozbiljnom politikom, a sve ono što smatra da je kriminal i korupcija treba da prijavi“, istakao je Šarović.

On kaže da Dodik dobro zna da su Bosna i Hercegovina i Republika Srpska u njoj predvodnik korupcije i kriminala u području evropskog kontinenta.

„Treći smo na tom spisku, a 16 godina Republiku Srpsku vodi ova vlast na čelu sa Dodikom. Pa da li neko misli da je to treće mjesto BiH zaslužila zato što je za takvo nešto kriva opozicija? Da li mi raspolažemo resursima, da li mi trošimo i zloupotrebljavamo javne resurse“, upitao je Šarović. 

Pa valjda svaki normalan čovjek zna, dodao je Šarović, da je za to najodgovornija vlast.

„Dodik nikada nije dao odgovor otkud mi na toj listi. Da li to znači da su ovi što su napravili tu listu neodgovorni“, napomenuo je Šarović.

Toplo preporučujem, kaže Šarović, da Dodik, koji je kazao sve ove optužbe protiv Srpske demokratske stranke, tuži SDS da je uzela neke navodne pare, jer bi to onda, dodaje on, bilo najpoštenije. 

„Кonačno treba suziti taj prostor i stati u kraj tome da vi možete nekoga tako bezočno da optužujete za sve i svašta i onda hladno odete“, kategoričan je Šarović.

Šarović navodi da je notorna laž i Dodikova tvrdnja da je u njegovom obezbjeđenju bilo lice koje je na potjernici Interpola, a koje je optuženo za više ubistava.

„Sa nekim osobama koje je on spomenuo ja nikada u životu nisam bio, a kamoli da su me štitili. Treba podsjetiti da je Dodik i ranije iznosio gnusne laži o tome da mene čuva OBA i OSA i da me vozi njihovo vozilo“, podsjetio je Šarović.

Šarović kaže da u nedostatku pravih argumenata Milorad Dodik koristi taktiku - napad je najbolja odbrana.

„Neka Dodik objasni zašto je ovako teška situacija u Republici Srpskoj,  gdje nas je zavadio sa cijelim svijetom, gdje vodi politiku koju će nas dovesti u sunovrat. On vodi politiku sljepila koja neće izaći na dobro za Republiku Srpsku“, upozorio je Šarović.

(BN) 

Komentari / 18

Ostavite komentar
Name

Re

23.02.2022 19:40

Šaroviću, nedaj mu da se više zadužuje prezaduženu RS i da štampa novac, da ga slaže gdje god poželi daleko od narodni očiju.

ODGOVORITE
Name

Mirko

24.02.2022 06:51

Dodik samo dodik Radi nešto pametno Samo izmišljaš pričaš gluposti

Name

Tatar

23.02.2022 19:45

Pa za ono sto je on uradiou RS za 10g puno je za desetoricu zato on sad optuzuje mnoge jer sa sebi ne veruje da je to on uradio

ODGOVORITE
Name

Gandaf

23.02.2022 19:51

Za tebe je Dodik svjet izmlisio, mani se ti Dodika nego vidi sta ti se desava sa strankom.

ODGOVORITE
Name

re

23.02.2022 22:55

Svako zna sta je sa SDS strankom i ko ju je rasturio i kad !!!!!S tim da je SDS bio i jaci i kompaktniji 97 nego SNSD u ovom trenutku!Vidjecemo sta ce ostati od SNSD ubuduce ,steta,a mogao SNSD raditi na dobrobiti srpskog naroda i biti upamcen po dobru ne po zlu

Name

1111

24.02.2022 00:34

Gandafu jadni bolje je za neke da stranke, pa i SDS da nestanu, nego da postanu organizacija koja produkuje korupciju i druge pohlepne aktivnosti. Vi uništavata osnovnu vrijednosnu supstancu Republike Srpske, a uvećavate nekontrolisano svoju imovinu. Na tome putu slijepo vas slijede vaši trabanti i oni koji moraju, jer ste ih zaposlili mimo sve ljudske kriterijume vrijednosti. Ako ti je žao Dodika, ti mu savjetuj da se povuče iz poltičkog haosa koji je sam stvorijo, jer da bi stvari krenule na bolje prvo mora on otići.

Name

Robin

26.02.2022 21:21

Samo da nije kriminalac i varalica unistio nas je totalno

Name

Osnovna Podjela politicara

23.02.2022 19:53

Na one koji gledaju sta se moze Na one koji gledaju sta se ne moze ... Ponekad trece strane mogu koristiti ovaj model ili modle politika je jedna djelatnost ... Time politicari i mediji dosta mogu biti pod civilnim samokontrolama, i kontrolama trezora ... Vi vidite gdje ste u tom ...

ODGOVORITE
Name

Aha

23.02.2022 19:58

Pa Dodik nepolaze nikom racune njemu polazu on je glavni

ODGOVORITE
Name

Ocito tebi

23.02.2022 23:14

To dodje zumbirano ...

Name

Mirko

23.02.2022 20:01

Cuti Sarovicu nisi ni ti sjajan,svi se vi borite za sebe,svi ste isti evo vec preko dvadeset godina,samo gledate sebe,a jadni narod ispasta.

ODGOVORITE
Name

re

23.02.2022 23:08

A kako bi izgledalo poslednjih 20 godina da se ne moze trgovati mandatima u Skupstini!!!!!I zasto se ne promjeni Zakon?????Kome onda stranci pomazu?????

Name

Borac

23.02.2022 20:55

Dodig je svetki prvak u laganju i kradji.

ODGOVORITE
Name

Apis

24.02.2022 04:37

STA hladno da ode, dizi narod ako treba silom ga oterati, sve prodade da bi kupio blast I pljacku nastavio.

ODGOVORITE
Name

nuto

24.02.2022 05:05

Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

ODGOVORITE
Name

Zizi

24.02.2022 05:43

Dodik je borac. On napada i laje, a ti bi savio repic i bjezao. Kako te nije sramota da laprdas svaki dan.

ODGOVORITE
Name

BOY

24.02.2022 07:51

Dodik upravo pakuje kofere za Rusiju, ima iskustva u ratnom švercu pa da se nađe Putinu pri ruci. Malo šale nije na odmet mada mi je iskreno žao onih koji su pogođeni ovim ratom.

ODGOVORITE
Name

Boki Srbac

24.02.2022 13:23

Mirko u pravu si, organizujte proteste, neprekidno ovi će nas uništiti.

ODGOVORITE