Стинг у Сарајеву на свој рођендан!

Нови датум Стинговог концерта у Сарајеву заказан је за 2. октобар за његов рођендан, што је данас потврђено и на његовој званичној wеб страници www.стинг.цом.

Забава 23.02.2022 | 20:30
Стинг у Сарајеву на свој рођендан!

Након пролонгирања мартовског дијела европске турнеје Мy Сонгс, званично су поврђени сви нови датуми концерата који су пролонгирани у том периоду. Сви који су купили улазнице, а не одговара им нови датум одржавања концерта, рефундацију новца могу извршити од 1. до 7. марта.

– Како смо обећали тако смо и учинили. У рекордном року смо успјели да потврдимо нови датум Стинговог сарајевског концерта. И то ни мање ни више, од понуђене двије опције, успјели смо концерт да закажемо 2. октобра на његов родјендан. Тако да ће препуна Зетра и Сарајево имати шансу да му то вече честитамо заједно сви родјендан. Огромна захвалност свим купцима улазница који су показали велико повјерење продукцијској кући Авалон, те чекали нови термин концерта. У сваком злу има нечега доброг, тако да ћемо овога пута умјесто у јакнама, на концерт Стинга ићи у мајицама кратких рукава – истакао је Бобан Милошески, власник продукцијске куће Авалон.

Сви они који нису обезбједили своју улазницу на вријеме и на листи су чекања, имат ће прилику да путем портала купикарту.ба дођу до одређеног броја улазница за које је извршен поврат новца објавом новог датума концерта.

(Српскацафе.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар