Sting u Sarajevu na svoj rođendan!

Novi datum Stingovog koncerta u Sarajevu zakazan je za 2. oktobar za njegov rođendan, što je danas potvrđeno i na njegovoj zvaničnoj web stranici www.sting.com.

Zabava 23.02.2022 | 20:30
Sting u Sarajevu na svoj rođendan!

Nakon prolongiranja martovskog dijela evropske turneje My Songs, zvanično su povrđeni svi novi datumi koncerata koji su prolongirani u tom periodu. Svi koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi datum održavanja koncerta, refundaciju novca mogu izvršiti od 1. do 7. marta.

– Kako smo obećali tako smo i učinili. U rekordnom roku smo uspjeli da potvrdimo novi datum Stingovog sarajevskog koncerta. I to ni manje ni više, od ponuđene dvije opcije, uspjeli smo koncert da zakažemo 2. oktobra na njegov rodjendan. Tako da će prepuna Zetra i Sarajevo imati šansu da mu to veče čestitamo zajedno svi rodjendan. Ogromna zahvalnost svim kupcima ulaznica koji su pokazali veliko povjerenje produkcijskoj kući Avalon, te čekali novi termin koncerta. U svakom zlu ima nečega dobrog, tako da ćemo ovoga puta umjesto u jaknama, na koncert Stinga ići u majicama kratkih rukava – istakao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Svi oni koji nisu obezbjedili svoju ulaznicu na vrijeme i na listi su čekanja, imat će priliku da putem portala kupikartu.ba dođu do određenog broja ulaznica za koje je izvršen povrat novca objavom novog datuma koncerta.

(Srpskacafe.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar