Тина Ивановић продаје кућу на Звездари за 2 милиона евра!

Певачица Тина Ивановић решила је да огласи продају простране некретнине у којој годинама уназад живи са супругом Звезданом Анђићем.

Забава 23.02.2022 | 18:41
Тина Ивановић продаје кућу на Звездари за 2 милиона евра!

Наиме, певачица и њен супруг огласили су продају спратне куће на једном популарном сајту за продају некретнина. Како су навели у огласи, реч је о кући и мотелу на смедеревском путу, а стање објекта је, како се у огласу наводи, луксузно, пише Пинк.рс.

 
Tina Ivanović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ХАЛО ОГЛАСИ

Њихов комплекс има чак 1.800 квадратних метара како стамбеног, тако и пословног простора, и чак 20 ари плаца, за шта Тина и њен супруг Звездан траже невероватних два милиона евра!

Познати брачни пар навео је да њихов стамбено-пословни комплекс има и терасе, подрум, интернет, видео-надзор, гаражу, али и помоћне објекте.

Тим поводом огласила се и Тина Ивановић која је потврдила сазнања.

- Тачно је, истина је да продајемо кућу. Искрено, превелика је за нас двоје, шта ћемо ми сами у оноликој кући? А и тешка је за одржавање, мора да се ту посвети доста времена, има доста посла, а ми смо сами. Желимо да је продамо и да купимо нешто мање, да буде таман за нас двоје... Жеља нам је да пређемо у неки мирнији крај, тихи део града, да узмемо неки плац и саградимо кучицу за нас двоје, да има велико двориште... То бисмо баш волели - каже Тина, а на питање има ли потенцијалних купаца одговара:

- Има заинтересованих, зову, јављају се, гледају... Али полако, нигде не журимо, чекамо најбољу понуду, правог купца - љубазно је открила Тина.

Tina Ivanović, Puls Bara
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

(Курир.рс/Пинк.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар