Tina Ivanović prodaje kuću na Zvezdari za 2 miliona evra!

Pevačica Tina Ivanović rešila je da oglasi prodaju prostrane nekretnine u kojoj godinama unazad živi sa suprugom Zvezdanom Anđićem.

Zabava 23.02.2022 | 18:41
Tina Ivanović prodaje kuću na Zvezdari za 2 miliona evra!

Naime, pevačica i njen suprug oglasili su prodaju spratne kuće na jednom popularnom sajtu za prodaju nekretnina. Kako su naveli u oglasi, reč je o kući i motelu na smederevskom putu, a stanje objekta je, kako se u oglasu navodi, luksuzno, piše Pink.rs.

 
Tina Ivanović
FOTO: PRINTSCREEN/HALO OGLASI

Njihov kompleks ima čak 1.800 kvadratnih metara kako stambenog, tako i poslovnog prostora, i čak 20 ari placa, za šta Tina i njen suprug Zvezdan traže neverovatnih dva miliona evra!

Poznati bračni par naveo je da njihov stambeno-poslovni kompleks ima i terase, podrum, internet, video-nadzor, garažu, ali i pomoćne objekte.

Tim povodom oglasila se i Tina Ivanović koja je potvrdila saznanja.

- Tačno je, istina je da prodajemo kuću. Iskreno, prevelika je za nas dvoje, šta ćemo mi sami u onolikoj kući? A i teška je za održavanje, mora da se tu posveti dosta vremena, ima dosta posla, a mi smo sami. Želimo da je prodamo i da kupimo nešto manje, da bude taman za nas dvoje... Želja nam je da pređemo u neki mirniji kraj, tihi deo grada, da uzmemo neki plac i sagradimo kučicu za nas dvoje, da ima veliko dvorište... To bismo baš voleli - kaže Tina, a na pitanje ima li potencijalnih kupaca odgovara:

- Ima zainteresovanih, zovu, javljaju se, gledaju... Ali polako, nigde ne žurimo, čekamo najbolju ponudu, pravog kupca - ljubazno je otkrila Tina.

Tina Ivanović, Puls Bara
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

(Kurir.rs/Pink.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar