Младим Звездама Гранда забрањено да певају Ђолетове и Ценетове песме!

Члан жирија “Звезда Гранда” Ђорђе Давид истиче да су поједини певачи и њихове породице забранили да се изводе њихове нумере у такмичењу, а да неки чак траже и 1.000 евра да би дали дозволу.

Забава 23.02.2022 | 13:26
Младим Звездама Гранда  забрањено да певају Ђолетове и Ценетове песме!

Познато је да се у „Звездама Гранда“, током такмичења, чују ноте различитих извођача, поједине чак изведене у другачијем аранжману. Међутим, члан жирија Ђорђе Давид открива да је сада настао проблем са појединим његовим колега управо око извођења нумера, и отворено прича о коме се заправо ради.

 
Zvezde Granda
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН

- Радио сам са клинцима доста у претходном периоду. Доживели смо благе шокове, јер постоје неки аутори који су идоли генерацијама, а који су направили забрану емитовања њихових песама овде на “Гранду”. Клинци са јако пуно љубави одабире те песме, баш њихове и онда кад дођеш у ситуацију да тај неко тражи 1.000 евра по песми, да би се његова песма извела овде на такмичењу онда је то шамар. Потрудићу се да све те људе апострофирам клинцима да једноставно знају какве су те моје колеге. Страшно сам увређен и повређен - разочарано прича Давид.

-Не могу да верујем да сам такве ствари доживео. Рокерима не требају непријатељи, непријатељи су сами себи. Преко ноћи ти сад мораш да мењаш песме, у ствари те песме ће бити блуроване, неће бити емитоване. Само бих им рекао следеће, није ствар до “Звезди Гранда” и „Гранд продукције“ него је ствар до ауторских права и на другој адреси то треба да се реши. Ово је најгледаније такмичење у региону.

Ђорђе није желео да испадне да прича у празно па је открио ко су колеге чије песме су забрањене.

- Рећи ћу два имена која су направила тоталну забрану, прво име је породица покојног великана Ђорђа Балашевића која не дозвољава да се Ђолетове песме изводе, а друго име је Цане који нипошто не дозвољава да се његове нумере изводе ни за какву цену. Неки траже хиљаду и по евра по композицији, открива члан жирија.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2016/04/19/22/890299_партибрејкерс-цане-партибрејкерс-албум-сиротињско_фф.јпг?вер=1645600156" алт="Цане Партибрејкерс, Партибрејкерс" />
ФОТО: НЕБОЈША МАНДИЋ

На питање да ли би друга музичка такмичења имала сличне проблеме, Ђорђе сматра да не.

- Да су други шоу програми у питању, мислим да не би било проблема.

Музичар нам открива да ништа није мењао у свом менторском раду и да сваком кандидату прилази исто.

- Ја сам много више емотивно везан за прошлу сезону, јер је била дупла. То је сезона где сам био на бојном пољу где сам једва преживео, ломио ногу, све оно што нисам у животу доживео, доживео сам у тих годину дана. Наравно ту су и разноразни напади, оптуживања, глупости где су неки људи показали свој траг и хвала им, прецртани су. Самим тим, и за ту децу смо се некако више везали јер је била дупла сезона. Сада полако улазимо у пик такмичења, долази тај фамозни пети круг где се враћају неки стари кандидати и сударају се са новима. Ја могу само у своје име да говорим, са овим клинцима сам већ направио јако добру причу. Бавим се варијантом која се зове дрил. Трема је нешто што треба да оставе код куће. Треба да изађу и покидају и тако оставе траг, сматра музичар.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/02/22/15/2918447_сцреенсхот-38_фф.јпг?вер=1645600126" алт="Ђорђе Давид" />
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ/ЗВЕЗДЕГРАНДА

(курир.рс/блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар