Регулаторна комисија паразит на леђима грађана

Чланови Регулаторне комисије за енергетику Републике Српске не раде посао који им је повјерен, а ова агенција је само паразит на леђима грађана и привреде, казао је Миладин Станић, шеф Клуба посланика СДС у НСРС.

Република Српска 22.02.2022 | 12:10
Регулаторна комисија паразит на леђима грађана

Станић је у обраћању у Народној скупштини Републике Српске рекао да су чланови ове комисије истрошени политичари СНСД-а са платама већим од премијера Републике Српске.

Он је казао да Регулаторна комисија за енергетику не ради контролне послове које као регулатор треба да обавља.

„Агенција не ради дио посла који се односи на утврђивање приједлога и доношења одлука о цијени електричне енергије. Ништа не чине ни поводом прекршаја које чини Електропривреда РС, нити реагује да стање у Електропривреди буде под неким нивоом контроле“, истакао је Станић.

Он је поручио да власт у Републици Српској, умјесто одговорне политике, народ и економију својим понашањем гура у сиромаштво.

„То је видљиво у када су у питању пројекти у електропривреди.  Средства за развој електропривреде од стране Европске уније не могу се повлачити и стоје и блокирана, а све због политичких интереса појединих странака“, истакао је Станић.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Татар

22.02.2022 12:02

Е мој Станицу а која то институција није данас на терету градјана.За 30г свог постојања вецина није урадила ама бас ниста за бољитак градјана него слузи за којекакве малверзације; прикривање криминала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зизи

22.02.2022 13:17

Станицу сви сте ви нама терет. Само вртите у празно. Примања су вам одлицна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

22.02.2022 14:26

То се зна а плате веце него у СВИЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

22.02.2022 14:27

Сви сте ви паразити,еадите само за свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

22.02.2022 14:28

Добро јутро Станићу! Покушавао сам писати о овој "агенцији" , као и о осталим лоповима и битангама из система , али не пролази све док се неко из опозиције не сјети. Постоје гомиле доказа али вас то занима само онолико колико можете с' тим трговати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

22.02.2022 17:17

То треба укинути јер ниста нераде

ОДГОВОРИТЕ