Regulatorna komisija parazit na leđima građana

Članovi Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske ne rade posao koji im je povjeren, a ova agencija je samo parazit na leđima građana i privrede, kazao je Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u NSRS.

Republika Srpska 22.02.2022 | 12:10
Regulatorna komisija parazit na leđima građana

Stanić je u obraćanju u Narodnoj skupštini Republike Srpske rekao da su članovi ove komisije istrošeni političari SNSD-a sa platama većim od premijera Republike Srpske.

On je kazao da Regulatorna komisija za energetiku ne radi kontrolne poslove koje kao regulator treba da obavlja.

„Agencija ne radi dio posla koji se odnosi na utvrđivanje prijedloga i donošenja odluka o cijeni električne energije. Ništa ne čine ni povodom prekršaja koje čini Elektroprivreda RS, niti reaguje da stanje u Elektroprivredi bude pod nekim nivoom kontrole“, istakao je Stanić.

On je poručio da vlast u Republici Srpskoj, umjesto odgovorne politike, narod i ekonomiju svojim ponašanjem gura u siromaštvo.

„To je vidljivo u kada su u pitanju projekti u elektroprivredi.  Sredstva za razvoj elektroprivrede od strane Evropske unije ne mogu se povlačiti i stoje i blokirana, a sve zbog političkih interesa pojedinih stranaka“, istakao je Stanić.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Tatar

22.02.2022 12:02

E moj Stanicu a koja to institucija nije danas na teretu gradjana.Za 30g svog postojanja vecina nije uradila ama bas nista za boljitak gradjana nego sluzi za kojekakve malverzacije; prikrivanje kriminala

ODGOVORITE
Name

Zizi

22.02.2022 13:17

Stanicu svi ste vi nama teret. Samo vrtite u prazno. Primanja su vam odlicna.

ODGOVORITE
Name

Da

22.02.2022 14:26

To se zna a plate vece nego u SVICI.

ODGOVORITE
Name

Istina

22.02.2022 14:27

Svi ste vi paraziti,eadite samo za svoj dzep.

ODGOVORITE
Name

RASPUCHIN

22.02.2022 14:28

Добро јутро Станићу! Покушавао сам писати о овој "агенцији" , као и о осталим лоповима и битангама из система , али не пролази све док се неко из опозиције не сјети. Постоје гомиле доказа али вас то занима само онолико колико можете с' тим трговати.

ODGOVORITE
Name

Eh

22.02.2022 17:17

To treba ukinuti jer nista nerade

ODGOVORITE