Ђоковић сазнао кад игра први меч у овој години

Коначно! И званично је потврђено, Новак Ђоковић ће на терен у понедјељак, 21. фебруара на турниру у Дубаију.

Тенис 20.02.2022 | 12:49
Ђоковић сазнао кад игра први меч у овој години

Најбољи тенисер свијета ће снаге одмјерити са Италијаном Мусетијем, 57. на свијету. Њих двојица су једном до сада одмјерили снаге. Било је то прошле године на Ролан Гаросу када је Ноле губио са 2:0 у сетовима, али је усио да преокрене резултат.

Њих двојица ће одиграти посљедњи меч првог дана такмичења. Ако све буде било по плану, Србин и Италијан ће на терен у Клубу авијације изаћи око 21 сат по времену у Дубаију, односно око 19 сати по српском,

Њих двојица ће на терен када меч буду завршили Енди Мареј и квалификант (име ће бити познато послије краја данашњих квалификација). Ако не буде било каквог изненађења, Ноле ће у наредном колу играти против бољег из меча Хачанов (Русија) – Де Минаур (Аустралија).

Подсјетимо, ово је први меч који ће одиграти Ђоковић још од полуфинала Дејвис купа у Мадриду који је био на програму почетком децембра.

И Филип Крајиновић ће у понедјељак играти први меч. Сомборац је прескочио прошлонедељни турнир у Дохи јер се укочио, али сада је све у реду и Филип је спреман за нове борбе.

Његов ривал ће бити Малек Жазири (Тунис), 303. тенисер свијета, који је добио вајлд-карту. Крајиновић је 44. на АТП листи и до сада је једном играо против тенисера из Туниса. Било је то 2014. у Москви, када је славио са 6:4, 6:2.

Њихов меч је други на програму и требало би да почне око 13 сати по српском времену!

Српскаинфо

Коментари / 0

Оставите коментар