Đoković saznao kad igra prvi meč u ovoj godini

Konačno! I zvanično je potvrđeno, Novak Đoković će na teren u ponedjeljak, 21. februara na turniru u Dubaiju.

Tenis 20.02.2022 | 12:49
Đoković saznao kad igra prvi meč u ovoj godini

Najbolji teniser svijeta će snage odmjeriti sa Italijanom Musetijem, 57. na svijetu. Njih dvojica su jednom do sada odmjerili snage. Bilo je to prošle godine na Rolan Garosu kada je Nole gubio sa 2:0 u setovima, ali je usio da preokrene rezultat.

Njih dvojica će odigrati posljednji meč prvog dana takmičenja. Ako sve bude bilo po planu, Srbin i Italijan će na teren u Klubu avijacije izaći oko 21 sat po vremenu u Dubaiju, odnosno oko 19 sati po srpskom,

Njih dvojica će na teren kada meč budu završili Endi Marej i kvalifikant (ime će biti poznato poslije kraja današnjih kvalifikacija). Ako ne bude bilo kakvog iznenađenja, Nole će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz meča Hačanov (Rusija) – De Minaur (Australija).

Podsjetimo, ovo je prvi meč koji će odigrati Đoković još od polufinala Dejvis kupa u Madridu koji je bio na programu početkom decembra.

I Filip Krajinović će u ponedjeljak igrati prvi meč. Somborac je preskočio prošlonedeljni turnir u Dohi jer se ukočio, ali sada je sve u redu i Filip je spreman za nove borbe.

Njegov rival će biti Malek Žaziri (Tunis), 303. teniser svijeta, koji je dobio vajld-kartu. Krajinović je 44. na ATP listi i do sada je jednom igrao protiv tenisera iz Tunisa. Bilo je to 2014. u Moskvi, kada je slavio sa 6:4, 6:2.

Njihov meč je drugi na programu i trebalo bi da počne oko 13 sati po srpskom vremenu!

Srpskainfo

Komentari / 0

Ostavite komentar