Иде реконструкције тротоара у улици Гаврила Принципа

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, након проведеног поступка јавне набавке, потписао је уговор са извођачем радова о реконструкцији тротоара у улици Гаврила Принципа, са роком завршетка до 30. јуна 2022. године.

Република Српска 18.02.2022 | 13:17
Иде реконструкције тротоара у улици Гаврила Принципа

Тротоар, са припадајућим површинама, ће бити реконструисан испред „бијелих зграда“ и „Цик-цака“, на потезу од раскрснице код Робне куће „Емпориум“ до кружне раксрнице улица Гаврила Принципа, Филипа Вишњића и Незнаних јунака (кружни ток „Диздаревић“). Реконструкција укључује уклањање постојећих оштећених асфалтних површина и поплочавање бехатон плочама, са уградњом  декоративне расвјете у плочнике.

У склопу пројекта извршиће се и санација бетонских парапета и уређење зелених површина, са постављањем урбаног мобилијара - клупа, канти за смеће и жардињера за дрвеће и цвијеће.

Уређењем тротоара у улици Гаврила Принципа грађани Бијељине ће добити још један уређен простор за шетњу, оплемењен урбаним мобилијаром, зеленим површинама, садницама у саксијама и модерном декоративном расвјетом уграђеном у плочнике.

Вриједност радова је 210.000 конвертибилних марака, укључујући и ПДВ, а извођач је ДОО „Мост“ из Бијељине.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Микибој

18.02.2022 12:30

Кад асвалтирас рацанску имас мој глас јер свако мало идем код мајстора, отпало црево пуко амортизер итд. Одувијек на изборима гласам за опозицију каква год власт била али ако ово урадис имас моју подрску. Оснуј и ти фирму као претходник и поцни радове из градске касе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.02.2022 14:27

Купи ново ауто. Зали се оним за кога си гласао.

Name

Адолф

18.02.2022 20:00

Боље да си купио нови сако и кошуљу...и врапци на грани те знају...

Name

Прика бн

18.02.2022 17:18

Начелниче, питао бих вас колико учествују станари из те улице. Ил се ради са нашим парама ил из буџета. А нама на селу тражите 30 посто. Кад ћемо бит једнаки. И ми плаћамо порез. Све паре одоше у град. Све ме више подсјећате на предходника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим људи

18.02.2022 18:02

Па шта сад овај Мост постала нека фирма која слаже безвриједне коцке по тротоару. Гдје су мермерне плоче људи 21 је вијек ми слажемо бетонске коцкице. Гдје је та Кнез МихЈлова или Геосподска улица за шетњу без аутомобила. Да идемо код Бинга у шетњу или код пијаце. Која је улица у Бијељини без саобрацаја, а гдје су тек модерне радње за шетњу и куповину. Били касаба и остасмо касаба јбг.

ОДГОВОРИТЕ