Ide rekonstrukcije trotoara u ulici Gavrila Principa

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, nakon provedenog postupka javne nabavke, potpisao je ugovor sa izvođačem radova o rekonstrukciji trotoara u ulici Gavrila Principa, sa rokom završetka do 30. juna 2022. godine.

Republika Srpska 18.02.2022 | 13:17
Ide rekonstrukcije trotoara u ulici Gavrila Principa

Trotoar, sa pripadajućim površinama, će biti rekonstruisan ispred „bijelih zgrada“ i „Cik-caka“, na potezu od raskrsnice kod Robne kuće „Emporium“ do kružne raksrnice ulica Gavrila Principa, Filipa Višnjića i Neznanih junaka (kružni tok „Dizdarević“). Rekonstrukcija uključuje uklanjanje postojećih oštećenih asfaltnih površina i popločavanje behaton pločama, sa ugradnjom  dekorativne rasvjete u pločnike.

U sklopu projekta izvršiće se i sanacija betonskih parapeta i uređenje zelenih površina, sa postavljanjem urbanog mobilijara - klupa, kanti za smeće i žardinjera za drveće i cvijeće.

Uređenjem trotoara u ulici Gavrila Principa građani Bijeljine će dobiti još jedan uređen prostor za šetnju, oplemenjen urbanim mobilijarom, zelenim površinama, sadnicama u saksijama i modernom dekorativnom rasvjetom ugrađenom u pločnike.

Vrijednost radova je 210.000 konvertibilnih maraka, uključujući i PDV, a izvođač je DOO „Most“ iz Bijeljine.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mikiboj

18.02.2022 12:30

Kad asvaltiras racansku imas moj glas jer svako malo idem kod majstora, otpalo crevo puko amortizer itd. Oduvijek na izborima glasam za opoziciju kakva god vlast bila ali ako ovo uradis imas moju podrsku. Osnuj i ti firmu kao prethodnik i pocni radove iz gradske kase.

ODGOVORITE
Name

Re

18.02.2022 14:27

Kupi novo auto. Zali se onim za koga si glasao.

Name

Adolf

18.02.2022 20:00

Bolje da si kupio novi sako i košulju...i vrapci na grani te znaju...

Name

Prika bn

18.02.2022 17:18

Načelniče, pitao bih vas koliko učestvuju stanari iz te ulice. Il se radi sa našim parama il iz budžeta. A nama na selu tražite 30 posto. Kad ćemo bit jednaki. I mi plaćamo porez. Sve pare odoše u grad. Sve me više podsjećate na predhodnika

ODGOVORITE
Name

Mislim ljudi

18.02.2022 18:02

Pa šta sad ovaj Most postala neka firma koja slaže bezvrijedne kocke po trotoaru. Gdje su mermerne ploče ljudi 21 je vijek mi slažemo betonske kockice. Gdje je ta Knez MihJlova ili Geospodska ulica za šetnju bez automobila. Da idemo kod Binga u šetnju ili kod pijace. Koja je ulica u Bijeljini bez saobracaja, a gdje su tek moderne radnje za šetnju i kupovinu. Bili kasaba i ostasmo kasaba jbg.

ODGOVORITE