Бањалука: Туча у школи, малољетник повриједио другог

Бањалучка полиција идентификовала је малољетно лице осумњичено да је у тучи у средњој школи у Бањалуци нанијело тјелесне повреде другом малољетном лицу.

Република Српска 17.02.2022 | 10:46
Бањалука: Туча у школи, малољетник повриједио другог

Надлежној полицијској станици јуче око 17.45 часова радник школе пријавио је да је у тој установи дошло до туче два малољетна лица, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Изласком на лице мјеста утврђено је да је малољетно лице задало ударац песницом у главу другом малољетном лицу, коме је указана медицинска помоћ у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

О свему је обавијештен дежурни тужилац за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Бањалука, као и радник Центара за социјални рад, који ће предузети мјере из своје надлежности. 

(Срна Фото: Иустрација) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Хаксли

17.02.2022 10:10

Њје за чудити. Дјеца, којима ријалити играчи, постају забава и идоли...Родитељи да не би причали и учили их чему, купе телефоне, компјутере и телевизоре. Врли нови свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.02.2022 10:54

Битно је на списковима за плате у школама данашњим да су попови, социјолози и педагози, а улица их васпитава.

Name

Ноле

17.02.2022 10:54

Слазем се дијелом с тобом.Али реално,тукли смо се и ми у дјетињству,а није било ријалитија и мобилних телефона.Свако време носи своје бреме...

Name

Игор

17.02.2022 11:20

Ја само размишљам о томе у каквом времену живимо када је ово вијест. Када сам ја ишао у средњу средином 80-их ријетко када није била туча на великом одмору. Добра стара Електро...

Name

Друга страна истине

17.02.2022 12:50

Па,није баш ни истина.Код нас је одувијек обрачунавање батинама сматрано да није ништа страшно.Побједници се тапшу по раменима,поражени омаловажавају иако су често физички слабији.Пожељно је и бесомучно исмијавати и вријеђати некога,поготово по националној основи.Драконске казне би то све могле да лијепо ријеше.

Name

ЗИКАЗ

17.02.2022 13:22

Сколују се за тјелохранитеље.

Name

Ван Гог

17.02.2022 11:11

До је само посљедица некултуре одгоја и неструцности квази уцитеља професори кији незнају пертле завезати а као уце дјецу досли преко стране везе кума куме прике прије итд. Примјер скола Бранислав Нусиц у Србским Топлицама 85 посто уцитеља директор ице библиотекарке све су једна породица кум кума снајка проја нецак син и сви из пиз... А и онда оцекује да ти људи уце дјецу а нико није струцан ко радио прије на пијаци ко возио хитну ко ббио електрицар сумар е сад то уци дјецу. Казу није неопотизам није сукоб интерес ма овај народ незаслузује ниста боље. Сад цитам у основној сколи у Котор Варосу дјеца смрцу кокаин и пази стави јос зар ниси гледала Ране. И то цурица смрце. Тако сами себе униставамо и неста цемо нама нетреба рат ниста ми смо само себи довољно да се остре имо. РС вец сад има око 800.000 вецином пензионер и дјеца проблем ати ни а сваком даном долазе све висе и висе цитав породица. Само види ко ти је на власт и ко су ти као министри и све ти је јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Басгабрига

17.02.2022 11:44

Ово новост? Па сваки дан од Бијељине до Требиња yу константна малтретирања. Наравно просвјетари ашикују у зборници док дјеца гину. Опет Милорад и свита неписмених аминују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боца

17.02.2022 14:07

За Нолета. Исти а је да смо се тукли. То су биле Фер туце један два ударвца И за сат времена се измиримо. Послије тога заједно на фудбал. Сада је то много другације туца сад се убијају до бесвијести утуце га као змију јер тек онда постаје фаца. Онда кад види да је успјело јос висе побјесни И креце свакодневно а да неприцамо о оним туцама кад иде њих 5 на једно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гуја

17.02.2022 19:31

Какви кадрови управљају школама и добро је нама...да видите поједине директоре школа,алаааа

ОДГОВОРИТЕ