Banjaluka: Tuča u školi, maloljetnik povrijedio drugog

Banjalučka policija identifikovala je maloljetno lice osumnjičeno da je u tuči u srednjoj školi u Banjaluci nanijelo tjelesne povrede drugom maloljetnom licu.

Republika Srpska 17.02.2022 | 10:46
Banjaluka: Tuča u školi, maloljetnik povrijedio drugog

Nadležnoj policijskoj stanici juče oko 17.45 časova radnik škole prijavio je da je u toj ustanovi došlo do tuče dva maloljetna lica, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da je maloljetno lice zadalo udarac pesnicom u glavu drugom maloljetnom licu, kome je ukazana medicinska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kao i radnik Centara za socijalni rad, koji će preduzeti mjere iz svoje nadležnosti. 

(Srna Foto: Iustracija) 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Haksli

17.02.2022 10:10

Njje za čuditi. Djeca, kojima rijaliti igrači, postaju zabava i idoli...Roditelji da ne bi pričali i učili ih čemu, kupe telefone, kompjutere i televizore. Vrli novi svijet.

ODGOVORITE
Name

re

17.02.2022 10:54

Bitno je na spiskovima za plate u školama današnjim da su popovi, socijolozi i pedagozi, a ulica ih vaspitava.

Name

Nole

17.02.2022 10:54

Slazem se dijelom s tobom.Ali realno,tukli smo se i mi u djetinjstvu,a nije bilo rijalitija i mobilnih telefona.Svako vreme nosi svoje breme...

Name

Igor

17.02.2022 11:20

Ja samo razmišljam o tome u kakvom vremenu živimo kada je ovo vijest. Kada sam ja išao u srednju sredinom 80-ih rijetko kada nije bila tuča na velikom odmoru. Dobra stara Elektro...

Name

Druga strana istine

17.02.2022 12:50

Pa,nije baš ni istina.Kod nas je oduvijek obračunavanje batinama smatrano da nije ništa strašno.Pobjednici se tapšu po ramenima,poraženi omalovažavaju iako su često fizički slabiji.Poželjno je i besomučno ismijavati i vrijeđati nekoga,pogotovo po nacionalnoj osnovi.Drakonske kazne bi to sve mogle da lijepo riješe.

Name

ZIKAZ

17.02.2022 13:22

Skoluju se za tjelohranitelje.

Name

Van Gog

17.02.2022 11:11

Do je samo posljedica nekulture odgoja i nestrucnosti kvazi ucitelja profesori kiji neznaju pertle zavezati a kao uce djecu dosli preko strane veze kuma kume prike prije itd. Primjer skola Branislav Nusic u Srbskim Toplicama 85 posto ucitelja direktor ice bibliotekarke sve su jedna porodica kum kuma snajka proja necak sin i svi iz piz... A i onda ocekuje da ti ljudi uce djecu a niko nije strucan ko radio prije na pijaci ko vozio hitnu ko bbio elektricar sumar e sad to uci djecu. Kazu nije neopotizam nije sukob interes ma ovaj narod nezasluzuje nista bolje. Sad citam u osnovnoj skoli u Kotor Varosu djeca smrcu kokain i pazi stavi jos zar nisi gledala Rane. I to curica smrce. Tako sami sebe unistavamo i nesta cemo nama netreba rat nista mi smo samo sebi dovoljno da se ostre imo. RS vec sad ima oko 800.000 vecinom penzioner i djeca problem ati ni a svakom danom dolaze sve vise i vise citav porodica. Samo vidi ko ti je na vlast i ko su ti kao ministri i sve ti je jasno.

ODGOVORITE
Name

Basgabriga

17.02.2022 11:44

Ovo novost? Pa svaki dan od Bijeljine do Trebinja yu konstantna maltretiranja. Naravno prosvjetari ašikuju u zbornici dok djeca ginu. Opet Milorad i svita nepismenih aminuju.

ODGOVORITE
Name

Boca

17.02.2022 14:07

Za Noleta. Isti a je da smo se tukli. To su bile Fer tuce jedan dva udarvca I za sat vremena se izmirimo. Poslije toga zajedno na fudbal. Sada je to mnogo drugacije tuca sad se ubijaju do besvijesti utuce ga kao zmiju jer tek onda postaje faca. Onda kad vidi da je uspjelo jos vise pobjesni I krece svakodnevno a da nepricamo o onim tucama kad ide njih 5 na jedno.

ODGOVORITE
Name

guja

17.02.2022 19:31

Kakvi kadrovi upravljaju školama i dobro je nama...da vidite pojedine direktore škola,alaaaa

ODGOVORITE