Комшић показао да не поштује БиХ нити њене институције

Бореновић је рекао да Комшић не може лажну независност честитати нити у име институције, а посебно не у име грађана БиХ. 

Република Српска 16.02.2022 | 14:34
Комшић показао да не поштује БиХ нити њене институције

- Честитком  поводом тзв. Дана независности тзв. Републици Косово, Жељко Комшић је показао да не поштује ни институције, нити земљу коју представља и у који се куне. Апсурдно је да члан Предсједништва БиХ упућује такву честитку будући да БиХ није признала независност Косова, као ни што та „независност“ није верификована у Уједињеним нацјама – рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић. 

Бореновић је рекао да Комшић не може лажну независност честитати нити у име институције, а посебно не у име грађана БиХ. 

- Показао је, по ко зна који пут, политичку фрустрираност и да су такве политике покушаји провокације, што му се овај пут враћа као бумеранг, јер је унизио и своју позицију, као и Босну и Херцеговину. Ово је још један показатељ да је овај састав Предсједништва БиХ дефинитивно најгори икада у постојећем уставном оквиру, јер ту очигледно ради ко шта хоће. Ако на то додамо самовољне спољнополитичке скандале и потезе министарке иностраних послова, коју је владајућа БХ коалиција СДА-СНСД-ХДЗ бирала, добијемо само један резултат: потпуно политичко, дипломатско и институционално расуло – рекао је Бореновић.

(БН) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

михаил

16.02.2022 13:52

Драги пријатељу.Велика ми је зеља да победи опозиција, али и да након победе позатвара све лопове, по фирмама и градовима, као и ове на власти. Медјутим, разоцаран сам када видим васу инертност и потпуну безлицност идеја.Нема висе тако благих безлицних коментара Постоји само Револуција. О којим изборима ви говорите, када су све фирме њихове, када су у свим фирмама запослени њихови и када се зна да це вас покрасти или од васих (Бјелица, итд ) направити папке Трансформисите се под хитно. С надом де цете процитати овај коментар, као опомену, да цете са таквим наступом сасвим сигурно поново бити опозиција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо

16.02.2022 14:23

Па и они се надају да це остати опозиција. Врх опозиције удобно ситуиран. Капа лова редовно а никаква одговорност. Седмицно један статус на друственим мрезама и то је сва борба. Таман довољно да стање остане овакво какво јесте.

Name

Да

16.02.2022 14:44

Коментер сувисан,заиста....

Name

Јааа

16.02.2022 14:45

Па нек прије избора извуку списак гласаца по опстинама а треба видјети да ли су са спискова избрисани умрли и да ли нема дупли листица поготово сто долазе из иностранства да ли су људи уопсте зиви

Name

хехехе

16.02.2022 14:51

Комсиц има право да цестита коме хоце као и додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

16.02.2022 18:22

Хоце ли 8ко од вас поцети прицати о економији,инфлацији презивљавању. Цјела Европа гледа како да се ублазе поскупљења а ви само о својим фотељама. Сви би били неки дрзавници ал није то за свакога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

16.02.2022 20:13

Цини ми се да нико из РС постује институција БХ. Блокирате све, залите на одлуке Уставни Суд итд итд. Крајни је вријеме да кренете радит на боље будуцност народа и економија земље него да играте прљаво игру против васе колегама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

17.02.2022 02:04

Драга опозицијо, престаните висе да се препуцавате са позицијом. Је ли то све што имате да понудите народу да би добили изборе. Почните да радите за народ а не за своје фотеље.поцните причу о заштити народа од овог јада што му се дешава. Галопирајуца инфлација , јос висе урушавање стандарда, масован одлазак омладине и народа. Доста је висе и ваше и њихове демагогије. Ста је ко рекао од њих и вас.

ОДГОВОРИТЕ