Komšić pokazao da ne poštuje BiH niti njene institucije

Borenović je rekao da Кomšić ne može lažnu nezavisnost čestitati niti u ime institucije, a posebno ne u ime građana BiH. 

Republika Srpska 16.02.2022 | 14:34
Komšić pokazao da ne poštuje BiH niti njene institucije

- Čestitkom  povodom tzv. Dana nezavisnosti tzv. Republici Кosovo, Željko Кomšić je pokazao da ne poštuje ni institucije, niti zemlju koju predstavlja i u koji se kune. Apsurdno je da član Predsjedništva BiH upućuje takvu čestitku budući da BiH nije priznala nezavisnost Кosova, kao ni što ta „nezavisnost“ nije verifikovana u Ujedinjenim nacjama – rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović. 

Borenović je rekao da Кomšić ne može lažnu nezavisnost čestitati niti u ime institucije, a posebno ne u ime građana BiH. 

- Pokazao je, po ko zna koji put, političku frustriranost i da su takve politike pokušaji provokacije, što mu se ovaj put vraća kao bumerang, jer je unizio i svoju poziciju, kao i Bosnu i Hercegovinu. Ovo je još jedan pokazatelj da je ovaj sastav Predsjedništva BiH definitivno najgori ikada u postojećem ustavnom okviru, jer tu očigledno radi ko šta hoće. Ako na to dodamo samovoljne spoljnopolitičke skandale i poteze ministarke inostranih poslova, koju je vladajuća BH koalicija SDA-SNSD-HDZ birala, dobijemo samo jedan rezultat: potpuno političko, diplomatsko i institucionalno rasulo – rekao je Borenović.

(BN) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

mihail

16.02.2022 13:52

Dragi prijatelju.Velika mi je zelja da pobedi opozicija, ali i da nakon pobede pozatvara sve lopove, po firmama i gradovima, kao i ove na vlasti. Medjutim, razocaran sam kada vidim vasu inertnost i potpunu bezlicnost ideja.Nema vise tako blagih bezlicnih komentara Postoji samo Revolucija. O kojim izborima vi govorite, kada su sve firme njihove, kada su u svim firmama zaposleni njihovi i kada se zna da ce vas pokrasti ili od vasih (Bjelica, itd ) napraviti papke Transformisite se pod hitno. S nadom de cete procitati ovaj komentar, kao opomenu, da cete sa takvim nastupom sasvim sigurno ponovo biti opozicija

ODGOVORITE
Name

Edo

16.02.2022 14:23

Pa i oni se nadaju da ce ostati opozicija. Vrh opozicije udobno situiran. Kapa lova redovno a nikakva odgovornost. Sedmicno jedan status na drustvenim mrezama i to je sva borba. Taman dovoljno da stanje ostane ovakvo kakvo jeste.

Name

Da

16.02.2022 14:44

Komenter suvisan,zaista....

Name

Jaaa

16.02.2022 14:45

Pa nek prije izbora izvuku spisak glasaca po opstinama a treba vidjeti da li su sa spiskova izbrisani umrli i da li nema dupli listica pogotovo sto dolaze iz inostranstva da li su ljudi uopste zivi

Name

hehehe

16.02.2022 14:51

Komsic ima pravo da cestita kome hoce kao i dodik

ODGOVORITE
Name

Istina

16.02.2022 18:22

Hoce li 8ko od vas poceti pricati o ekonomiji,inflaciji prezivljavanju. Cjela Evropa gleda kako da se ublaze poskupljenja a vi samo o svojim foteljama. Svi bi bili neki drzavnici al nije to za svakoga.

ODGOVORITE
Name

Perica

16.02.2022 20:13

Cini mi se da niko iz RS postuje institucija BH. Blokirate sve, zalite na odluke Ustavni Sud itd itd. Krajni je vrijeme da krenete radit na bolje buducnost naroda i ekonomija zemlje nego da igrate prljavo igru protiv vase kolegama.

ODGOVORITE
Name

Narod

17.02.2022 02:04

Draga opozicijo, prestanite vise da se prepucavate sa pozicijom. Je li to sve što imate da ponudite narodu da bi dobili izbore. Počnite da radite za narod a ne za svoje fotelje.pocnite priču o zaštiti naroda od ovog jada što mu se dešava. Galopirajuca inflacija , jos vise urušavanje standarda, masovan odlazak omladine i naroda. Dosta je vise i vaše i njihove demagogije. Sta je ko rekao od njih i vas.

ODGOVORITE