Масимо Савић у Бањалуци приредио вече за памћење!

Један од најпопуларнијих музичара у региону, Масимо Савић синоћ је Бањалучанима приредио вече за памћење, на концерту у спортској дворани Борик, одржаном поводом Дана заљубљених.

Забава 15.02.2022 | 18:25
Масимо Савић у Бањалуци приредио вече за памћење!

Мелодије најљепших Савићевих пјесама, љубавне ноте и заједничко пјевање с публиком пјесама као што су “Из једног погледа”, “Додирни ме случајно”, “Сузе нам стале на пут”, “Зар више нема нас” и многе друге испуниле су дворану снажним емоцијама и енергијом.

– Прошлогодишње Валентиново памтимо по томе да није било концерта. Након свих заједничких година и различитих градова у којима смо баш на овај датум пјевали заједно, није то лијепа успомена. Али идемо даље. Вечерас пјевамо заједно у Бањалуци. И више не планирамо прескакати наше традиционално дружење – најавио је Масимо Савић на својој званичној страници само неколико сати прије почетка овог концерта, а речено је испунио, јер публика не само да је пјевала заједно с њим, него је и заиста створила још једну дивну музичку успомену на концерту који је трајао нешто више од два часа.

Концерт је почео нумером “Сјај у тами”.

– Нека вам је предиван Дан заљубљених – казао је након прве пјесме.

Након тога извео је нумеру “Нама се никуд не жури”, те пјесме “Сретан пут”, “Тишина” и “Одједном ти”.

– Трудили смо се да свирамо оно што најбоље познајете. Када бисмо свирали апсолутно све пјесме које вам се допадају то би трајало сатима и то не би било пристојно – испричао је Масимо, који је у наставку концерта отпјевао и обраду познате пјесме” Грација”.

Вече је настављено уз пјесму “Кладим се на нас”, коју је публика пјевала углас а њим, као и уз “Додирни ме случајно”, чији стихови су одјекивали двораном.

“Лоше вино, “Индија” “Мали круг великих људи” и “Сузе нам стале на пут” пјесме су уз које су присутни уживали у остатку вечери, а пјевање публике само још више загријало атмосферу.

– Како годинама радиш да у неким градовима не треба питати људе да пјевају с тобом, али Бањалука није такав град. У Бањалуци како да смо навјежбали. Бањалука је увијек била град невјероватних музичара и публике – испричао је Масимо, након чега је отпјевао добро познату пјесму “Из једног погледа”, те “Странац у ноћи”, која је награђена снажним аплаузима, као и пјесме које су услиједиле – “Замисли живот у ритму музике за плес”, “Бензина”, “Само за твоје очи” и “Само један дан”.

На самом крају концерта, Масимо је отпјевао нумеру “Зар више нема нас”, након чега је публика аплаузима призвала још једну пјесму.

– Код нас нема штедње, увијек дајемо свој апсолутни максимум. И ви сте свој максимум дали баш на дан љубави. Љубави увијек фали у свијету – казао је Масимо и за крај ове вечери отпјевао “Круг у житу”.

(Глас Српске Фото: Ведран Шевчук)

Коментари / 0

Оставите коментар