Masimo Savić u Banjaluci priredio veče za pamćenje!

Jedan od najpopularnijih muzičara u regionu, Masimo Savić sinoć je Banjalučanima priredio veče za pamćenje, na koncertu u sportskoj dvorani Borik, održanom povodom Dana zaljubljenih.

Zabava 15.02.2022 | 18:25
Masimo Savić u Banjaluci priredio veče za pamćenje!

Melodije najljepših Savićevih pjesama, ljubavne note i zajedničko pjevanje s publikom pjesama kao što su “Iz jednog pogleda”, “Dodirni me slučajno”, “Suze nam stale na put”, “Zar više nema nas” i mnoge druge ispunile su dvoranu snažnim emocijama i energijom.

– Prošlogodišnje Valentinovo pamtimo po tome da nije bilo koncerta. Nakon svih zajedničkih godina i različitih gradova u kojima smo baš na ovaj datum pjevali zajedno, nije to lijepa uspomena. Ali idemo dalje. Večeras pjevamo zajedno u Banjaluci. I više ne planiramo preskakati naše tradicionalno druženje – najavio je Masimo Savić na svojoj zvaničnoj stranici samo nekoliko sati prije početka ovog koncerta, a rečeno je ispunio, jer publika ne samo da je pjevala zajedno s njim, nego je i zaista stvorila još jednu divnu muzičku uspomenu na koncertu koji je trajao nešto više od dva časa.

Koncert je počeo numerom “Sjaj u tami”.

– Neka vam je predivan Dan zaljubljenih – kazao je nakon prve pjesme.

Nakon toga izveo je numeru “Nama se nikud ne žuri”, te pjesme “Sretan put”, “Tišina” i “Odjednom ti”.

– Trudili smo se da sviramo ono što najbolje poznajete. Kada bismo svirali apsolutno sve pjesme koje vam se dopadaju to bi trajalo satima i to ne bi bilo pristojno – ispričao je Masimo, koji je u nastavku koncerta otpjevao i obradu poznate pjesme” Gracija”.

Veče je nastavljeno uz pjesmu “Kladim se na nas”, koju je publika pjevala uglas a njim, kao i uz “Dodirni me slučajno”, čiji stihovi su odjekivali dvoranom.

“Loše vino, “Indija” “Mali krug velikih ljudi” i “Suze nam stale na put” pjesme su uz koje su prisutni uživali u ostatku večeri, a pjevanje publike samo još više zagrijalo atmosferu.

– Kako godinama radiš da u nekim gradovima ne treba pitati ljude da pjevaju s tobom, ali Banjaluka nije takav grad. U Banjaluci kako da smo navježbali. Banjaluka je uvijek bila grad nevjerovatnih muzičara i publike – ispričao je Masimo, nakon čega je otpjevao dobro poznatu pjesmu “Iz jednog pogleda”, te “Stranac u noći”, koja je nagrađena snažnim aplauzima, kao i pjesme koje su uslijedile – “Zamisli život u ritmu muzike za ples”, “Benzina”, “Samo za tvoje oči” i “Samo jedan dan”.

Na samom kraju koncerta, Masimo je otpjevao numeru “Zar više nema nas”, nakon čega je publika aplauzima prizvala još jednu pjesmu.

– Kod nas nema štednje, uvijek dajemo svoj apsolutni maksimum. I vi ste svoj maksimum dali baš na dan ljubavi. Ljubavi uvijek fali u svijetu – kazao je Masimo i za kraj ove večeri otpjevao “Krug u žitu”.

(Glas Srpske Foto: Vedran Ševčuk)

Komentari / 0

Ostavite komentar